vores-boern-og-meny er vilde med mambenos madkasser

Vores Børn

27. august 2016: Vores Børn og Meny har lavet en fin lille folder med en masse god inspiration til madpakken. Vores super lækre MB Original Flower madkasse og den lille grønne drikkedunk fra Monbento er at finde blandt forslagene til madkasser og drikkedunke. Og det kan vi jo godt forstå – fri for BPA, super robuste og med soft touch på både madkassen og drikkedunken kan man nyde madpakken med stil og god samvittighed:o)

KØB MADKASSEN HER
Alt-for-damerne omtaler Mambeno

Alt for damerne

13. juni 2016: Alt for damerne har lavet en fin artikel med en masse gode tips og ideer til at spare tid i hverdagen. Og minsandten om et af deres tip ikke er at prøve Mambenos madplaner. Vi bukker og siger tusind tak for tippet:o)

LÆS ARTIKLEN
Vores-Børn-januar-Biobu

Vores børn

6. januar 2016: I januarudgaven af Vores Børn bliver vores skønne bambusservice fra Biobu fremhævet. Lækre farver, tåler opvaskemaskine og så er det lavet af bionedbrydelige bambusfibre. Ja tak:o)

KØB BIOBU
Envision

BERLINGSKE

19. december 2015: Der er meget at se til som børnefamilie anno 2016. Kommunikationsbureauet envision har lavet rapporten “Den digitale børnefamilie”, som kortlægger den danske børnefamilies tid og udfordringer. Vi er super stolte over at bidrage til rapporten med en case om vores madplaner. Du kan læse Berlingskes artikel om rapporten her.

LÆS ARTIKLEN HER
BT-tillæg

BT WEEKEND

3. oktober 2015: Ih altså! I dagens udgave af BT kan du læse meget mere om Mambeno og Danmarks eneste madplaner til børnefamilier med både madpakker og aftensmad. Prøv madplanerne her.

PRØV GRATIS
Vores-børn

VORES BØRN

23. september 2015: I septemberudgaven af Vores Børn er der gode tips til skovturen – blandt andet med en anbefaling af den fine og prisvindende madkasse, MB Tresor. Vi kunne ikke være mere enige – og sælger den i øvrigt til Danmarks laveste pris :o)

KØB MB TRESOR

Børn og Fritid

20. august 2015: I agustnummeret af magasinet Børn & Fritid, kan du læse meget mere om Mambenos madplaner. Børn & Fritid er helt gratis, og du kan bl.a. hente det i REMA 1000’s butikker, børneinstitutioner, venteværelser, biblioteket etc. Klik nedenfor og læs det med det samme.

LÆS HER
Mambeno-i-Keiki

Keiki Magazine

28. juli 2015: Vi er meget stolte af, at vores madplaner har nået forsiden af onlinemagasinet keiki.dk! Du kan læse Keiki helt gratis.

LÆS HER
Viharboern

Vi har børn

21. juni 2015: Vi har blussende røde kinder over, at det fine forældresite viharbørn.dk kalder vores madplaner for ikke mindre end “geniale”. Vores jyske aner forbyder os selv at bruge sådanne tillægsord, så vi nøjes med at takke mange gange :o)

LÆS HER
Frederiksborg-Amts-Avis

Frederiksborg Amts Avis

7. maj 2015: Tænk sig – på forsiden af Frederiksborg Amts Avis og endda sammen med HKH Kronprinsen. Wow, hvor er vi stolte :o)

LÆS HER