Spar tid

DU SPARER BÅDE TID OG PENGE, fordi du nu kan samle dine indkøb og nøjes med at handle én gang om ugen.

Vælg hele madplanen eller blot enkelte opskrifter og tilføj dem med ét klik til vores smarte indkøbsliste, som du enten kan printe eller se direkte på din mobil, når du står i supermarkedet. Og du kan selvfølgelig også tilføje de varer til indkøbslisten, du har brug for til den øvrige husholdning.

Se hvordan du tilføjer Mambeno og indkøbslisten til din hjemmeskærm.

Indkøbsliste

HVER TORSDAG får du en lækker madplan fra mandag til fredag direkte i din mailboks og på din mobil.

Madplanen indeholder lige-til-at-gå-til opskrifter på både aftensmad og madpakker. Ingredienserne kan købes i et almindeligt supermarked – og alle retter og opskrifter er selvfølgelig testet på rigtige børnefamilier.

Se et eksempel på en madplan.

PRØV i 30 dage for 0,-

MERE TID TIL FAMILIEN. For det er det vigtigste.

Mambeno sparer dig for hovedbruddene ved køledisken og sætter dine indkøb og madlavningen i system. Så kan du bruge din tid på noget sjovere. Se hvor nemt det er at bruge madplanerne.

MINDRE MADSPILD OG FOKUS PÅ SUNDHED er vigtigt hos Mambeno. Derfor går mange af ingredienserne igen henover ugen – og fra aftensmaden til madpakkerne.

Samtidig sørger vi for, at hele familien får både fisk og masser af grøntsager.Men vi er ikke fanatiske. Vores unger elsker også kage og varm kakao med skumfiduser! Bliv inspireret af Mambenos mange nemme og hurtige opskrifter.

Velbekomme!