10 % rabat på Ny Trafikant

Ny-trafikant-med-Villads-fra-Valby

Lær om trafikken med Villads fra Valby

HENT RABATKODE

Spar 15 % på børnesneakers

sneakerkids-profil

Sneakerkids Copenhagen

HENT RABATKODE

15 % rabat på bogstavplakater

25 % rabat på sjov læring

profil-matematikshop-graa

MatematikShop.dk

HENT RABATKODE

10 % rabat på motoriklegetøj

Boernenes motorikklub

Motorikklubben.dk

HENT RABATKODE

10 % rabat på
Ny Trafikant

Spar 20 % på
børnesneakers

15 % rabat på bogstavplakater

25 % rabat på
sjov læring

Spar 10 % på
motoriklegetøj

10 % rabat på Ny Trafikant

Spar 15 % på børnesneakers

15 % rabat på bogstavplakater

25 % rabat på sjov læring

Spar 10 % på motoriklegetøj

KLUB MAMBENO

Hos Mambeno arbejder vi hver dag for, at vores medlemmer får en nemmere hverdag og mere tid sammen med familien.

Udover hjælp til planlægningen af familiens måltider og ugens indkøb, får du som medlem hos Mambeno også adgang til en række gode rabatter hos vores samarbejdspartnere. Vi har nemlig lavet gode aftaler med virksomheder, som alle tilbyder fantastiske produkter til børn og deres familier.

RABAT PÅ SNEAKERS TIL UNGERNE

Hos Sneakerkids Copenhagen finder du det perfekte udvalg af de nyeste og sejeste sneakers til børn fra Nike, Adidas, New Balance m.fl. Da børns skogarderobe har det med at skulle udskiftes relativt ofte, får du med Mambeno en perfekt mulighed for at spare penge på dit næste skoindkøb. Og bruger du selv str. 40 eller derunder, kan du med garanti også finde lækre sneakers til dig selv – meget billigere end hvis du køber modellen i “voksenbutikker”. Som medlem af Mambeno kan du benytte dig af gode rabatter og tilbud hos Sneakerkids Copenhagen, der løbende udskiftes. Så hold øje med klubsiden og se, om det er nu, dine favorit-sneakers er billigere end ellers.

DE FINESTE NAVNEPLAKATER TIL BØRNEVÆRELSET

Trænger ungerne til noget nyt på vægge, eller er der en barnedåb i kalenderen, så er de fantastiske illustrationer fra Bogstavzoo det perfekte valg! Vælg blandt enkelte bogstavplakater, alfabetplakater eller navneskilte, der er personaliseret til lige det enkelte barn. Med små personlige yndlingsting som en del af tegningen. F.eks. yndlingsmad, favoritbamse etc. Som medlem af Mambeno får du 15 % rabat, når du handler hos Bogstavzoo.dk

SIKKER I TRAFIKKEN MED VILLADS FRA VALBY

Alle børn, store som små, skal lære at bevæge sig rundt i trafikken – først sammen med forældrene og senere på egen hånd. Børneulykkes Fonden har skabt “Ny Trafikant med Villads fra Valby”, som gør det sjovt for nye trafikanter at lære regler, skilte og gode trafikvaner i selskab med populære “Villads fra Valby”. Som medlem af Mambeno får du 10 % rabat på dit medlemskab hos Ny Trafikant.

SJOV MATEMATIK FOR BØRN

Giv ungerne (og måske dig selv) lidt ekstra hjernegymnastik i weekenderne eller til en lang biltur!

Matematikshop.dk lavet en masse fine hæfter, puslespil mm., der er perfekte når de små hjerneceller skal trænes. Så hvad enten dit barn lige er begyndt i skole eller er en erfaren skoleelev, har Matematikshop.dk hæftet, der passer. Der er forskellige sværhedsgrader og udfordringer til alle. Som medlem hos Mambeno får du 25 % rabat på sjove matematikhæfter, fine puslespil og krus, abonnement på SkoleMat.dk, mm.

LÆKKERT MOTORIKLEGETØJ

Er du ved at løbe tør for gode ideer til, hvad du kan lave med ungerne, som ikke er kluddermor stop dans eller en fodboldkamp i haven? Motorikklubben har samlet et lækkert udvalg af bevægelseslegetøj, der gør det meget sjovere for ungerne at være fysisk aktive – måske også for dig? Der skal slet ikke så meget til for at inspirere børnene til at bevæge sig i stedet for at sidde stille og se fjernsyn eller spille computerspil. Så lad dig inspirere af Motorikklubbens store udvalg. Som medlem hos Mambeno får du 10 % rabat på din kurv hos motorikklubben.dk