Køb ind til hele ugen online for 550 kr. – og få leveret til døren!

Mambeno-og-Coop

Julemåneden er bare en travl én af slagsen – særligt i en børnefamilie. Tro os – vi ved, hvad vi taler om..! Derfor forsøger vi at gøre din hverdag så nem som mulig – ikke mindst her i julen. Så du i stedet kan bruge tiden på julehygge :o)

I denne uge kan du købe alle råvarerne til ugens madplan hos Coop.dk MAD for under 550 kr.*! Og så kan du tilføje alt det andet, du skal bruge til julen og den øvrige husholdning – og samtidig slippe for julekøen i supermarkedet. Se vores indkøbsliste lige her.

Prøv Mambeno helt gratis

Er du endnu ikke medlem hos Mambeno, kan du prøve madplanerne helt gratis i 30 dage – selvfølgelig uden binding. Vi vil kun have glade medlemmer!

* Du skal blot handle for min. 600 kr. for at få leveret til døren i hele Danmark – undtaget ikke brofaste øer. Prisen er udregnet efter billigste alternativ hos Coop.dk MAD. Vi har forudsat, at du selv har bouillonterninger, olivenolie, Maizena, sukker, mel, honning, salt og peber i forvejen. Der tages forbehold for udsolgte varer og evt. trykfejl og ændrede priser.

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.