Max 15 min.: Pastasalat med feta, pesto og pinjekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 25 grampinjekerner
  • 10 stkcherrytomater
  • 235 gramfærdig salatblanding
  • 100 gramfeta i tern
  • 130 gramrød pesto
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig nem ret med pasta, en færdig salatblanding, cherrytomater, ristede pinjekerne, feta og pesto. Aftensmad på kun 15 min. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande.

3. Skyl cherrytomaterne og skær dem ud i den ønskede størrelse.

4. Vend pastaen sammen med den færdige salat, cherrytomater, feta og pesto. Drys med pinjekerner på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre