Ovnstegte kartoffelbåde, humus og grøn salat med kiwi og feta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 2 spsktørret timian
  • 1 dåsekikærter
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spsktahin
  • 1 dlvand
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 stkcitron
  • 75 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stkkiwifrugter
  • 100 gramfeta i tern
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nem, lækker og anderledes vegetarret: Sprøde kartoffelbåde, hjemmelavet humus og en sprød grøn salat med kiwi, agurk og feta. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem i olivenolie, timian, salt og peber, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl kikærterne og hæld dem op i en skål sammen med hvidløg, olivenolie, tahin, vand og spidskommen. Blend det hele sammen til en ensartet masse og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Skyl salat og agurk. Skær agurken og kiwierne i den ønskede størrelse. Vend salat, agurk, kiwi, feta, lidt olivenolie, salt og peber sammen i en skål.

5. Server sprøde kartoffelbåde, hjemmelavet humus og grøn salat med kiwi og feta. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kartoffelbådene i timian, olivenolie, salt og peber og komme dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre