Ovnstegte kartoffelbåde, humus og grøn salat med kiwi og salatost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 2 spsktørret timian
  • 1 dåsekikærter
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spsktahin
  • 1 dlvand
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 stkcitron
  • 75 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stkkiwifrugter
  • 100 gramsalatost i tern
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Ovnstegte kartoffelbåde, humus og grøn salat med kiwi og salatost

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Nem, lækker og anderledes vegetarret: Sprøde kartoffelbåde, hjemmelavet hummus og en sprød grøn salat med kiwi, agurk og salatost. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 2 spsktørret timian
  • 1 dåsekikærter
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spsktahin
  • 1 dlvand
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 stkcitron
  • 75 gramsalatmix
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stkkiwifrugter
  • 100 gramsalatost i tern
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend dem i olivenolie, timian, salt og peber, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl kikærterne og hæld dem op i en skål sammen med hvidløg, olivenolie, tahin, vand og spidskommen. Blend det hele sammen til en ensartet masse og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Skyl salat og agurk. Skær agurken og kiwierne i den ønskede størrelse. Vend salat, agurk, kiwi, salatost, lidt olivenolie, salt og peber sammen i en skål.

5. Server sprøde kartoffelbåde, hjemmelavet hummus og grøn salat med kiwi og salatost. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kartoffelbådene i timian, olivenolie, salt og peber og komme dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre