Stegt kylling med grøntsager og østerssauce. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegt kylling med grøntsager og østerssauce. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en super simpel og lækker ret med kylling i tern, peberfrugter, squash og østerssauce. Serveret med ris og cashewnødder. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingen.

3. Imens kyllingen steger: Skyl peberfrugterne og squashen og skær begge dele i tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

4. Tilsæt peberfrugt, squash, løg og hvidløg og lad det stege sammen med kyllingen i ca. 15 min.

5. Rør østerssauce og vand sammen og tilsæt det retten. Lad det simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

6. Server med dampende varme ris og cashewnødder på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugterne og squashen.

Ekstra smag: Top med forårsløg i skiver og lidt soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre