Tunsalat, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. Husk også, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pålæg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen, smør den med friskost og top med spegepølse og agurk. Smør rugbrødet med tunsalat. Pak majskolbe og vandmelon i madpakken.

2. Hæld yoghurt i en beholder med tætsluttende låg. Skal det være ekstra lækkert, kan du toppe yoghurten med en smule flydende honning. Hak mandler og rosiner og pak dem for sig som drys til yoghurten. Husk ske!

3. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe tunsalaten færdig i supermarkedet - men hvis du følger vores lækre opskrift på tunsalat med æbler og rød peber, tager det kun fem minutter at lave din egen til mange dages madpakker. Og den smager dælme godt :o) Klik på den lille kokkehue i ingredienslisten, så får du opskriften og kan tilføje den til din indkøbsliste. Det samme kan du gøre med en del af de øvrige ingredienser.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre