SE FLERE TIPS HER

Sådan kan du også bruge tortillas

Sådan bruger du rester fra tortillas

Har du tortillas tilovers fra aftensmaden, som du ikke lige ved, hvordan du skal bruge, så har vi her nogle gode idéer til, hvordan du kommer af med dem :o)

Tortillachips
Tortillas kan bruges som super lækre tortillachips. De er meget lette at lave, og børnene kan sagtens være med – find saks og kageudstikkere frem og lad børnene muntre sig med at lave sjove chipsfigurer.

Og så er chipsene knap så fede som dem man køber i supermarkedet. De er lækre som en lille snack, mens man står og laver mad, eller som tilbehør i madpakken.

Quesadillas
Tortillaerne kan også bruges til de skønneste Quesadillas. Her er en af Mambenos opskrifter på Quesadillas fyldt med kylling, men de kan fyldes med alverdens lækkerier – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Brug rester fra tortillas til lækre quesadillas

Tortillaswraps i ungernes madpakke
Start med at smøre tortillaerne med lidt humus, smøreost, pesto mm., så de får lidt fugt – rul dem så sammen med skyllet salat, tomat og parmaskinke. Mums, så har du en lækker snack til madpakken.

Har du en rest oksekød, kylling, lam eller andet fra aftenen før, vil det bare give tortillawrapsene et ekstra pift.

Husk at Mambeno har en lang række skønne madpakkeideér, som gør frokostpausen endnu bedre – f.eks. disse to opskrifter på wraps:

Wrap med parmaskinke

Wrap med æggesalat

Velbekomme! :o)

Brug tortilla som wraps i madpakken