SE FLERE TIPS HER

Tip: Det kan du også fryse i en godkendt isterningbakke

Brug isterningbakken til meget mere end is

Man kan bruge en isterningebakke til meget andet end bare at lave isterninger! Kun fantasien sætter grænser, men her er forslag til forskellige ting, man kan fryse i en isterningebakke – og som samtidig gør madlavningen hurtigere og nemmere :o)

OBS: Vær dog opmærksom på at isterningbakken skal være godkendt til at opbevare madvarer i.

  • Olivenolie og urter – Smid det på panden og få lidt lækkert krydderi i maden i en fart
  • Dej til cookies – Du kan tage dejterningerne op, og få friskbagte cookies indenfor få minutter.
  • Fond eller suppe kogt på kød og grøntsager – Smart, når du kan tilsætte i saucer, supper og gryderetter for ekstra smag
  • Babymos – Frys den ekstra babymad ned, når du har lavet en stor portion.
  • Tomatsovs – Du har altid hjemmelavet tomatsovs ved hånden. Her er en opskrift på tomatsovs, hvor der endda er skjult lidt aubergine i
  • Kødboller – Kan nemt fryses og tøes op igen i bakkerne. Husk dog at forme kødbollerne i hånden, inden du lægger dem på panden, så bliver de flottest. Her er en opskrift på lækre kødboller af oksekød.
  • Falafler eller vegetardeller – Kan ligesom kødboller nemt fryses og tøes op i bakkerne. Husk også at genforme dem i hånden, før de bliver stegt.Hvis du har en isterningbakke med små rum, og du synes at dellerne bliver for små, laver du naturligvis bare dellerne af to isterninger ;-). Her er en opskrift på vores populære vegetardeller.
  • Pureret frugt –  Hvis frugten er ved at blive overmoden, kan du hurtigt blende den og fryse den ned, så den kan blive brugt i smoothies senere.

God fornøjelse :o)