Sådan beregnes prisen på ugens madplan

Med Mambeno kan du helt selv vælge, om du vil købe ind i supermarkedet eller bestille alle råvarer til døren – sammen alt det andet, du skal bruge til den øvrige husholdning.

Rema 1000

Ugens priser er udregnet efter billigste indkøbsmulighed hos Rema 1000 – excl. evt. fragt og emballage.

Prisberegningen er lavet den dag, madplanen udkommer og kan derfor ændre sig, hvis butikkerne ændrer prisen på varerne efterfølgende – f.eks. ved tilbud, der udløber.

Ofte vil den reelle indkøbspris være endnu billigere end opgivet, da du ofte vil ha’ en del af ingredienserne på indkøbslisten i køkkenet i forvejen. F.eks. langtidsholdbarer ingredienser som bouillon, tørrede krydderier m.m.

Priserne dækker aftensmad til to voksne og to børn fra mandag – fredag.

Prisen er vejledende

Priserne er udelukkende ment som en vejledende indikation af prisniveauet for madplanen den pågældende uge.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Ligeledes kan der være enkelte justeringer i mængderne, hvis der f.eks. skal bruges 400 gram kød i en opskrift, men det kun er muligt at købe en pakke med 350 gram på det pågældende tidspunkt.

Klik på en af indkøbsmulighederne for at se indkøbslisten, der danner grundlag for prisberegningen.

Forudsætter enkelte basisvarer

Priserne er beregnet ud fra, at du har enkelte basisvarer i forvejen. Bl.a. salt, peber, løg, hvidløg, smør, mel, sukker, olie, akaciehonning, dressing, ketchup, kødnåle, sovsekulør, husholdningsfilm og bagepapir.