Mad til to dage

Nogle dage er bare mere hektiske end andre. Og så er det godt at kunne hive noget ud fra køleskabet, som ikke kræver det store. Retter til to dage skal blot genopvarmes på dag to, og så er der mad til hele familien.

Nem og lækker mad til to dage

Hos Mambeno har vi rigtig mange retter, som kan strække sig til to dage. Nogle af retterne kræver et totalt minimum af tid og bliver på dag to kun serveret med lidt ekstra gnavergrønt og en dip, for at varierer det lidt. For helt ærlig – nogle dage er energien og tiden bare ikke til mere. Vi giver selvfølgelig inspiration til, hvornår og hvordan du kan gøre det.

Andre af Mambenos retter til to dage kan trylles om til noget helt andet, endda også uden at det tager særlig lang tid. Så selv om tiden er en mangelvare, så kan man stadig fremstå som køkkenets mester i varieret mad – selv om man låner lidt fra dagen før. Mega smart, hvis du spørger os. Vi elsker smarte løsninger, som er til gavn for familien og giver mere tid til den.

Hurtig boller i karry til to dage

Hvis det skal være helt simpelt på dag to, så prøv hurtige boller i karry – dag to, hvor man kun skal koge nye ris og skære gulerødder og æbler til gnavergrønt. Og så selvfølgelig varme resterne af hurtige boller i karry.

Og selv på dag et går det hurtigt, for bollerne laver man af farsen fra en medisterpølse, som man trykker ud til små boller. Mad til to dage med henholdsvis hurtig og lynhurtig mad. Mere nemt kan det ikke blive at lave lækker mad til hele familien.

Du kan selvfølgelig også på dag et koge ris til to dage og skærer gulerødder og æbler både til dag et og to og lægge portionen til dag to i vand, så det holder sig frisk. Så skal man bare varme risen, sovsen og bollerne. Easy peasy og lynhurtig, lækker og sund mad til to dage.

Andet hurtigt og godt mad til to dage til børn er lasagne med grøntsager og bacon. På dag to varmes lasagnen med grøntsager og bacon – dag to sammen med flutes, mens man skærer gulerødder og agurker ud. Så er der serveret.

Mad til to dage, hvor der trylles lidt

Hvis man har lidt bedre tid på dag to, så har Mambeno også masser af aftensmad, der er god til to dage, og hvor resten på dag to er tryllet om til noget helt andet uden det store mas eller besvær.

Hvis du har lavet Lammekølle med hasselback og salat på dag et og har rester af lammestegen, så kan du på dag to lave lækre durumruller med shawarma. Konceptet fungerer selvfølgelig også perfekt med en rest oksesteg på dag to.

På andendagen steger man hurtigt kødet med spidskommen, korianderfrø og hvidløg for at få den rette shawarmasmag. Så laver man en hurtig og lækker dressing og salat og ruller det hele i fladbrød eller tortillas. Så kan det ikke blive nemmere at lave god mad til to dage.

Også rester af kødsovs kan blive til noget sjovt på dag to. For eksempel kan rester af mexicansk chili laves til madpandekager med mexicanske rester og pitabrød med kødsovs er baseret på resterne af spagetti med rodfrugter.

Mambeno har masser af mad der er god til to dage, så det er super nemt at serverer hjemmelavet, sund mad alle dage, uden at skulle stresse over, hvordan man skal bruge retten på dag to. Det har vi gjort for dig, så familien har mere tid til alt det sjove.