Sådan virker Mambeno

Her kan du se en række små korte film, der viser, hvordan du får mest ud af Mambeno, bruger madplanerne, får leveret til døren og meget mere.

Har du problemer eller spørgsmål til brug af Mambeno og app’en, skal du endelig bare skrive til os. Vi sidder klar til at hjælpe!

Se også vores små vejledninger til brug af alle funktioner i app’en.

Sådan bestiller du varer til døren

Med Mambeno kan du nemt bestille alle dine varer til ugens måltider og alt det andet, du skal bruge til ugens husholdning, direkte fra app’en – og få leveret til døren fra REMA 1000.

Se her, hvordan du gør.

Sådan udskifter, flytter og sletter du retter

Med Mambeno kan du nemt udskifte en ret med en anden. Du kan bytte rundt på retterne i madplanen og slette retter de dage, hvor I ikke spiser hjemme. Du kan også tilføje familiens aktiviteter til de enkelte ugedage.

Se her, hvordan du gør.

Sådan bruger du Mambenos madpakke-bygger

Som medlem hos Mambeno kan du bygge ungernes madpakker i app’en og vælge, om du vil handle selv eller ha’ alt leveret til døren. 

Se her, hvordan du gør.

Sådan bruger du indkøbslisten

Som medlem hos Mambeno har du din helt egen indkøbsliste. Den indeholder et væld af smarte funktioner, der gør planlægning og indkøb nemmere.

Se her, hvordan du bruger indkøblisten.

Sådan vælger du en tidligere madplan

Du kan planlægge en, to eller tre uger i forvejen. Du kan enten planlægge ud fra ugens aktuelle madplan, tilføje enkelte retter til ugedagene eller vælge en madplan fra en af de tidligere uger.

Se her, hvordan du gør.

Sådan installerer du REMA 1000s app

Første gang, du skal bestille varer til døren, skal du installere REMA 1000s app, Vigo, og oprette dig som bruger. Det er super nemt, og du skal kun gøre det én gang.

Se her, hvordan du gør.

Sådan får du brugt resterne med Tøm køleskabet

Hos Mambeno arbejder vi for at mindske madspild. Derfor har vi udviklet Tøm køleskabet, hvor du kan indtaste de rester, du har i køleskabet. Så viser vi, hvilke opskrifter, du kan lave.

Se her, hvordan du gør.

Sådan tilføjer du opskrifter til dit favoritarkiv

Som medlem hos Mambeno har du dit helt eget favoritarkiv. Her kan du gemme alle dine yndlingsopskrifter og nemt finde dem igen.

Se her, hvordan du gør.

Sådan skifter du personantal på opskrifter og madplaner

Opskrifterne i Mambeno er som udgangspunkt udviklet til to voksne og to børn. Men du kan nemt skifte personantal på både opskrifter og madplaner. Vær dog opmærksom på, at der sker afrunding af ingredienserne, når du skifter personantal.

Se her, hvordan du gør.

Sådan deler du indkøbslisten med andre i husstanden

Indkøbslisten i Mambeno kan deles blandt alle i husstanden. Så kan flere tilføje varer, der skal købes.

Se her, hvordan du gør.