Kontakt Mambeno

Vigtige spørgsmål om opskrifter og madplaner, ordrer og lignende kan ikke altid vente  – det mener vi i hvert fald ikke. Du kan derfor altid skrive til os ved at klikke på knappen nedenfor, eller du kan bruge disse kontaktmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har glemt mit password

Bare rolig! Det sker også for os… Når du kommer til log-in siden, skal du klikke på “glemt password”, så sender vi dig en mail med oplysninger om, hvordan du laver et nyt password. Du kan også bare klikke her, så sender vi dig til siden.

Hvornår modtager jeg madplanen for næste uge?

Vi udsender madplanen for den kommende uge hver torsdag. Så har du lidt tid til at forberede indkøbene til ugen, der venter. Husk at med Mambenos madplaner behøver du kun at handle en gang om ugen!

Jeg vil gerne opsige mit abonnement

Øv, det er vi kede af, men det er selvfølgelig helt i orden. Hos Mambeno kan du opsige dit abonnement når som helst, da det vigtigste for os er tilfredse kunder – og glade børn!

Du kan opsige dit abonnement ved at gå til menupunktet “MIT ABONNEMENT” under “Mit Mambeno”. Klik på “DETALJER” ud for dit abonnement og klik herefter på “OPSIG”.

Når du opsiger dit abonnement, sørger vi for, at dine kommende betalinger annulleres. Du vil modtage Mambenos madplaner og have fuld adgang til sitet indtil den forudbetalte betalingsperiode udløber.

Jeg har fået nyt betalingskort

Det er heldigvis nemt at skifte betalingskort på mambeno.dk.

Alt, du skal gøre for at aktivere dit abonnement igen, er blot at sende en mail til os. Så sender vi en vejledning retur, så du hurtigst muligt kan aktivere dit abonnement igen og modtage madplaner fra Mambeno.

Hvis ikke du fandt svaret på dit spørgsmål, så har vi samlede en lang række af de mest almindelige spørgsmål – og svar – i vores FAQ her.