Kontakt Mambeno

Kontakt Mambeno

Skriv til os her

Vigtige spørgsmål om opskrifter og madplaner, ordrer og lignende kan ikke altid vente  – det mener vi i hvert fald ikke. Du kan derfor altid skrive til os i formularen her på siden, eller du kan bruge ovenstående kontaktmuligheder.

Vi har telefontid alle hverdage fra 9-15 på 42453200, og du kan derudover kontakte os via mail, brev, chat eller facebook. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt – og altid indenfor 48 timer i hverdagene.

Felter markeret med * skal udfyldes

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har glemt mit password

Bare rolig! Det sker også for os… Når du kommer til log-in siden, skal du klikke på “glemt password”, så sender vi dig en mail med oplysninger om, hvordan du laver et nyt password.

Hvornår modtager jeg madplanen for næste uge?

Vi udsender madplanen for den kommende uge hver torsdag. Så har du lidt tid til at forberede indkøbene til ugen, der venter. Husk at med Mambenos madplaner behøver du kun at handle en gang om ugen!

Kan jeg prøve jeres madplaner gratis, så jeg ved, hvad jeg får?

 Ja, selvfølgelig kan du det! Hos Mambeno er det vigtigste, at du er tilfreds. Vi vil ikke sælge dig noget, som du ikke har brug for. Derfor kan du prøve vores madplaner kvit og frit i 30 dage. Og synes du ikke, at madplaner og opskrifter lever op til dine forventninger (hvilket vi selvfølgelig håber på, at de gør!), kan du framelde dig igen inden de 30 dage er gået, uden det koster dig en krone.

Hvis ikke du fandt svaret på dit spørgsmål, så har vi samlede en lang række af de mest almindelige spørgsmål – og svar – i vores FAQ her.