Mambenos kundeservice

Mere tid til familien

Hos Mambeno er du den allervigtigste, og vi arbejder hårdt for at tilbyde dig den bedste service og tryghed som kunde. Du kan ringe til os alle hverdage mellem 9-15, du kan fange os på chatten eller skrive til os i døgnets 24 timer timer med spørgsmål, ris, ros og kommentarer.

 

KONTAKT OS

Kom godt i gang

Vi ved godt, at nye vaner er svære.

Derfor har vi lavet en række små videoer, der kort viser hvordan du nemt kommer i gang og får mest ud af Mambeno.

SE VIDEOER
Få leveret alt til ugens madplan fra REMA 1000 med Vigo

Mambeno og REMA 1000

Mambeno samarbejder med REMA 1000 og Vigo. Det betyder at du med et abonnement hos Mambeno kan vælge om du selv vil handle eller om du ønsker at få dine varer leveret til døren af REMA 1000s indkøbere. 

Vi har samlet en række svar på ofte stillede spørgsmål vedr. REMA 1000s leveringsservice, så du ved hvad du kan forvente.

FAQ LEVERING AF VARER

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Mambenos abonnementer, maden, levering med Rema 100 og Vigo, hvordan du bruger app’en eller noget helt fjerde, så har vi samlet svarene på en række af de oftest stillede spørgsmål.

 

LÆS MERE

Hos os er du sikret de bedste betingelser – og lidt til…

Vilkår og betingelser

Mambeno lever selvfølgelig op til alle landets love og regler – og lidt til. Vi er godkendt af E-handelsfonden og certificeret med E-mærket, der bl.a. bliver administreret af Forbrugerrådet Tænk. Således er du som kunde sikret den allerbedste beskyttelse, når du handler hos os.

 

LÆS MERE