Mambenos kundeservice

Mere tid til familien

Hos Mambeno er du den allervigtigste, og vi arbejder hårdt for at tilbyde dig den bedste service og tryghed som kunde. Du kan ringe til os alle hverdage mellem 9-15, du kan fange os på chatten eller skrive til os døgnets 24 timer timer med spørgsmål, ris, ros og kommentarer.

KONTAKT OS

Mambenos priser og abonnementer

Som kunde hos Mambeno får du hver uge Danmarks nemmeste og lækreste madplaner til børnefamilier leveret direkte i din mailboks. Og det er kun hos Mambeno, at du får opskrifter til både aftensmad og madpakker – selvfølgelig med billeder af maden. Du får også adgang til en række andre services som f.eks. vores smarte indkøbsliste.

LÆS MERE

Et godt tip…

Hav Mambeno med dig overalt

Mambeno er selvfølgelig også med dig på din mobil og tablet, og siden fungerer fuldkommen som en app. Som abonnent kan du bruge vores smarte indkøbsliste, når du står i supermarkedet, ligesom du kan tage din tablet med i køkkenet og følge opskrifterne i vores lækre madplaner på skærmen. Alt du skal gøre er at føje mambeno.dk til din hjemmeskærm.

Du kan tilføje alle de sider på mambeno.dk til din hjemmeskærm, som du har lyst til! Tilføj et ikon for de sider, du bruger mest – f.eks. indkøbslisten under Mit Mambeno, så er den altid kun et klik væk.

Du kan se, hvordan du gør, lige her.

Mambenos kundeservice - føj til hjemmeskærm

Hvad skal vi ha’ at spise..??

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Mambenos abonnementer, maden, hvordan du bruger sitet eller noget helt fjerde, så har vi samlet svarene på en række af de oftest stillede  spørgsmål.

LÆS MERE

Hos os er du sikret de bedste betingelser – og lidt til…

Vilkår og betingelser

Mambeno lever selvfølgelig op til alle landets love og regler – og lidt til. Vi er godkendt af E-handelsfonden og certificeret med E-mærket, der bl.a. bliver administreret af Forbrugerrådet Tænk. Således er du som kunde sikret den allerbedste beskyttelse, når du handler hos os.

LÆS MERE