Generelle vilkår og betingelser for Mambeno.

Mambeno er et brand ejet af GoLittle ApS, CVR nr. 37945579 (”GoLittle”). Når du anvender services leveret under brandet Mambeno, er det GoLittle, som er din aftalepart. Disse vilkår og betingelser dækker kun brandet Mambeno og ikke andre af GoLittles services. For forståelsens skyld anvendes ”Mambeno” nedenfor, selvom den juridiske enhed er GoLittle.

Hos Mambeno er du den vigtigste. Vi arbejder benhårdt hver eneste dag for, at du og vores andre kunder er glade og tilfredse. Og vi vil ikke bare levere Danmarks bedste madplaner til børnefamilier, vi vil også gøre det ordentligt. Derfor overholder vi naturligvis alle landets love og regler – og mere til.

Mambeno er godkendt af E-handelsfonden og certificeret med e-mærket, der sikre dig som kunde den optimale beskyttelse.

Du kan se vores certifikat her.

Du kan læse mere om e-mærket og din ekstra beskyttelse som forbruger her.

Nedenfor kan du læse om vores vilkår og betingelser. De gælder generelt for brug af både vores hjemmeside, mambeno.dk, og mobilapplikationen, der kan downloades via Apple’s App Store og Google Play (tilsammen ”Mambeno Brugerfladen”), medmindre det er specifikt anført, at dele heraf kun gælder vores hjemmeside eller vores mobilapplikation.

Køb

For at foretage et køb på Mambeno Brugerfladen, skal du igennem 5 trin.

 1. Vælg medlemskab og gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Godkend vores handelsbetingelser
 4. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

Aldersbegrænsning

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Mambeno Brugerfladen, så er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. Såfremt en abonnementsaftale viser sig at være indgået af en person under 18 år, kan denne let annulleres, hvis du kontakter kundeservice.

Betaling

Alle priser på Mambeno Brugerfladen er angivet i danske kroner (DKK). Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Mambeno indgås aftaler på dansk.

Der kan betales med:

Dankort
MasterCard
Visa
Visa Electron
JCB
UnionPay
American Express
Danske Bank MobilePay
Apple in-app subscriptions
Apple Pay

Hos Mambeno betaler du ingen gebyrer for at benytte kreditkort og øvrige betalingsløsninger. Dem betaler vi.

Beløbet hæves når du har godkendt og gennemført dit køb. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betingelser for Mambenos abonnementer med løbende betaling

Abonnementer hos Mambeno er løbende abonnementer, som fortsætter indtil de opsiges. Der betales forud for den aftalte periode, og ved udløb af perioden opkræves betaling for den kommende periode. Opsigelse af abonnementer kan ske uden varsel.

Når du tegner et abonnement på mambeno.dk, modtager du en mail med bekræftelse af din aftale, og hvis aftalen ændres/opsiges.

Når du tegner et abonnement igennem Mambenos mobilapplikation, modtager du en bekræftelse på oprettelsen herigennem.

Levering af madplaner

Madplanen for den kommende uge udsendes to uger i forvejen. Denne kan tilgås på i Mambenos mobilapplikation til Android og iPhone. 

Madplanerne fra Mambeno indeholder opskrifter til aftensmad mandag – fredag samt indhold i madpakkebyggeren.

Dog vil madpakkebyggeren ikke være aktiv i skolernes ferier, på helligdage og øvrige landsdækkende skolefridage.

Betaling af madplansabonnement

Betalingen for dit abonnement trækkes, når ordren godkendes og gennemføres første gang. Betalingen trækkes fremover på den dato i måneden, du har tegnet abonnementet. Dog førstkommende bankdag såfremt datoen ligger på en weekend/helligdag.

Bindingsperiode og opsigelse

Du kan opsige dit abonnement senest dagen før næste betalingsdag for at undgå at betale for endnu en periode.

Har du tegnet et abonnement på mambeno.dk kan du opsige dit abonnement på ”Mit Mambeno”. Gå herefter til menupunktet “Mit abonnement“. Klik på “DETALJER” ud for dit abonnement og klik derefter på “OPSIG”.

Har du tegnet et abonnement igennem Mambenos mobilapplikation til iPhone, ændres eller opsiges det på følgende måde på din telefon:

 1. Gå til Indstillinger > [dit navn] >Abonnementer
 2. Tryk på Mambeno i oversigten og vælg, hvad du vil foretage dig.

Har du tegnet et abonnement igennem Mambenos mobilapplikation til Android, ændres eller opsiges det på følgende måde på din telefon:

 1. Åbn Mambenos app på din telefon
 2. Vælg “Mit Mambeno” i sidemenuen
 3. Tryk på profilikonet øverst til højre
 4. Tryk på “Mit abonnement” nederst på siden og herefter på “Administrer abonnement”
 5. Nu bliver du dirigeret til Google Play, hvor du kan ændre eller opsige dit abonnement

Procedure for opdatering af kortoplysninger

Det er heldigvis nemt at opdatere kortoplysninger!

Har du tegnet dit abonnement i vores mobilapplikation skal du gøre følgende, hvis du har fået nyt betalingskort.

 1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Betaling & levering
 2. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
 3. Vælg den betalingsmulighed du vil opdatere og indtast de nye oplysninger eller tilføj et nyt kort.
 4. Sørg for, at navn og faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Tryk derefter på OK.

Når du har ændret betalingsmetoden til et kreditkort, foretager App Store en midlertidig reservation på kortet for at kontrollere de opdaterede kontooplysninger.

Hvis du har tegnet dit abonnement på mambeno.dk, skal du gå til menupunktet “Mit abonnement” under “Mit Mambeno”. Klik på “DETALJER” ud for dit abonnement og klik derefter på “OPSIG”. Nu er det abonnement, der var tilknyttet dit gamle kort, blevet annulleret.

Nu skal du blot gennemføre købet af abonnementet igen med dit nye kort – og voila, så er dit abonnement fuldt funktionsdygtig igen!

Såfremt du oplever problemer eller har yderligere spørgsmål, må du endelig kontakte os og vi skal forsøge at hjælpe dig med det samme. Skriv til os på hej@mambeno.dk.

Manglende betaling

Dette kan skyldes flere ting, men den mest almindelige årsag er, at du har fået nyt betalingskort, eller at der ikke var dækning for betalingen.

Vedr. nyt betalingskort – se ovenfor.

Såfremt der ikke er dækning på dit kort, når vi trækker betalingen for den næste abonnementsperiode, sættes dit abonnement automatisk på pause og du modtager en mail herom. Vi vil forsøge at gennemføre betalingen i løbet af de kommende dage, og fejler betalingen gentagne gange, opsiger vi dit abonnement.

Hvis du fortryder dit køb af madplansabonnement (fortrydelsesret)

I Danmark har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet. Vil du fortryde dit køb af abonnement indenfor de første 14 dage, skal du blot kontakte os på hej@mambeno.dk. Så tilbagefører vi det betalte beløb og opsiger dit abonnement.

Du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement, og vi annullerer dine fremtidige betalinger.

Særligt om Visa Electron og MobilePay

Selvom Visa Electron i visse tilfælde kan benyttes på internettet, er det ikke altid sikkert, at udsteder tillader abonnementsbetaling med kortet. Det kan med andre ord betyde, at den første transaktion kan gå igennem, men at den efterfølgende risikerer at blive afvist. Såfremt dine fremtidige betalinger bliver afvist, annulleres dit abonnement automatisk.

Vi opfordrer derfor til, at abonnementer betales med andre betalingsløsninger end Visa Electron.

Køb med Rema 1000
Som medlem hos Mambeno kan du i vores app helt selv vælge, om du vil købe ind til ugens madplan i supermarkedet eller overføre din indkøbsliste til Rema 1000 og få varerne leveret til døren med Vigo.

Når du trykker på kurv-knappen på indkøbslisten i vores app, overfører vi din indkøbsliste fra Mambeno til Rema 1000. Hent Rema 1000s app og opret dig. Når du har overført din indkøbsliste til Rema 1000, handler du med Rema 1000 og ikke Mambeno.

Øvrige vilkår og betingelser

Download af gratis e-bog

Når vi i perioder udbyder gratis e-bøger til download, skal du indtaste dit navn og din mailadresse. Du får efterfølgende tilsendt et link, hvorfra du kan downloade bogen. Ved at indtaste dine oplysninger og bestille bogen accepterer du, at vi må sende dig mails med informationer og tilbud fra Mambeno. Du kan naturligvis framelde dig når som helst – og din gratis e-bog er stadig din og stadig gratis.

Afsluttende bestemmelser

Mambeno har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer, der har en negativ effekt på dig, vil dog ikke gælde, medmindre du specifikt accepterer de nye ændringer.

Dansk ret finder anvendelse for disse vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik. Enhver tvist, der udspringer af, eller er i forbindelse hermed, skal afgøres ved Københavns Byret, Danmark, i første instans.

Skulle et vilkår være eller blive ugyldig eller ulovlig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende vilkår.

MAMBENO PERSONDATAPOLITIK

Tilmelding til Mambenos SMS-service

Ved at give samtykke til modtagelse af SMS’er fra Mambeno, giver jeg Mambeno tilladelse til at kontakte mig med nyheder, der vedrører opskrifter, madplaner og tilbudsvarer og andre relaterede produkter og services fra Mambeno, via SMS.

Når du tilmelder dig en SMS-service hos Mambeno, vil du modtage gratis SMSer i det tidsinterval, du har angivet.

Jeg er informeret om, at jeg kan afmelde mig modtagelsen af SMSer når som helst.

Afmeldingsinstruktioner findes i SMSerne, vi sender til dig. eller du kan afmelde dig ved at kontakte Mambeno på hej@mambeno.dk.

Kommer der fremover andre relevante produkter eller måder at kommunikere på, må Mambeno benytte dette samtykke til at spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke.    

Når vi sender dig opskrifter og markedsføring som beskrevet ovenfor, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig.

Mambeno benytter inMobile til udsendelse af SMSer.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)? 

Mambeno indsamling og behandling af personoplyninger er omfattet af forordning om databeskyttelse (forordning (EU) 2016/679), der er en direkte bindende retsakt. Forordningen giver nogle nye rettigheder til enkeltpersoner og styrker nogle af de rettigheder, der allerede findes i direktiv 95/46/EF. Direktiv 95/46/EF ophæves med virkning fra 25. maj 2018. Vores politik er gjort forenelig med forordning (EU) 2016/679 og er derfor også forenelig med direktiv 95/46/EF samt nationale gennemførelser heraf, indtil de forældes den 25. maj 2018

For at du kan indgå aftale med os på Mambeno Brugerfladen, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Mambeno og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via Mambeno Brugerfladen sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige hos Mambeno er Marlene Landsfeldt.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi krypterer kundeoplysninger, når de transmitteres, med undtagelse af de e-mails, som sendes til kunderne med deres egne kundeoplysninger, samt tilmelding til konkurrencer, arrangementer o.lign., der sker ved tilmelding på formularer på golittle.dk eller i GoLittles app.

Betalingstransaktioner er ALTID krypterede, ligesom Mambeno IKKE opbevarer dine kreditkortoplysninger.

Kreditkortinformationerne opbevares ikke af Mambeno men af Bambora/ePay, QuickPay, Apple, Google eller MobilePay alt efter hvilken betalingsmetode, der vælges.

Personoplysninger bliver ikke delt med nogen tredjepart, undtagen under omstændigheder hvor en sådan deling er nødvendig for at levere vores tjenester. Det kunne fx være en teknologivirksomhed, der behandler eller leverer systemer og teknologi, der forbedrer vores produkter og tjenester, administrerer kampagner, konkurrencer og lodtrækninger, udfører research- og analysearbejde, og personaliserer oplevelsen i Mambenos applikationer.

Vi vil dele nødvendige oplysninger i sådanne sager. Serviceudbydere får kun tilladelse til at få de personoplysninger, de skal bruge for at kunne levere tjenesten. Hvis brugere ikke ønsker, at vi skal dele personoplysninger med disse virksomheder, skal der rettes henvendelse til hej@mambeno.dk.

Vi kan dele personoplysninger inden for GoLittle-universet. Ved GoLittle-universet forstås GoLittle ApS, vores tilknyttede virksomheder, datterselskaber og brands. F.eks. vores guideapplikation og -univers, GoLittle.

Medlemmer af GoLittle-universet, som modtager sådanne oplysninger fra os, må ikke bruge eller dele oplysningerne ud over som anført i denne Persondatapolitik.

Herudover kan vi udveksle oplysninger med udbydere af sociale medier. Det kan være på Facebook og Instagram, hvor du kommenterer, liker eller på anden måde interagerer med vores indhold og sider.

Vi kan også dele dine almindelige personoplysninger med udbydere af sociale medier til markedsføringsmæssige formål (retargeting), herunder f.eks. i forbindelse med Facebooks Custom Audiences.

Vi offentliggør ikke personoplysninger til tredjeparter, så de kan markedsføre deres produkter eller tjenester til vores kunder, medmindre der tydeligt gøres opmærksom herpå, og der aktivt gives samtykke til dette.

Hvis brugere ikke ønsker, at vi skal dele personoplysninger med disse virksomheder, skriv venligst til hej@mambeno.dk.

I visse situationer Mambeno blive bedt om at offentliggøre personoplysninger som svar på retshåndhævelseskrav fra tilsynsmyndigheder for at opfylde kravene i forordning (EU) 2016/679. Vi kan også offentliggøre personoplysninger, hvis loven tilsiger det, f.eks. i forbindelse med imødekommelse af en vidneindkaldelse eller andre retslige skridt, når vi i god tro mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte kunders eller andres sikkerhed, i forbindelse med efterforskning af bedrageri eller som svar på en regeringsforespørgsel.

Mambeno har efter samtykke ret til at sende dig marketing-emails. Den særlige form for samtykke skal gives utvungent, specifikt og utvetydigt. Disse krav er opfyldt, når du har tilvalgt at modtage marketing-emails (aktivt tilvalgt).

Du har altid ret til at modsætte dig eller fortryde, gratis og efter anmodning, behandlingen af personoplysninger, der relaterer sig til dig vedrørende direkte markedsføringsaktiviteter uden at skulle komme med særlige grunde. Du kan gøre dette ved at benytte sig af ”Afmeld”-linket, som kan findes i alle e-mails sendt af os, eller ved at kontakte os på hej@mambeno.dk. Når en kunde har gjort indsigelse, vil denne kundes personoplysninger ikke mere blive brugt til direkte markedsføring.

Markedsførings-emails indeholder oplysninger, som vi tror kan have din interesse, såsom sidste nye oplysninger om vores produkter og tjenester.

Som registreret hos Mambeno har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Dine oplysninger, vi har registreret om dig, kan leveres elektronisk efter anmodning, ligesom du har ret til at få slettet alle personlige oplysninger, vi har registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mambeno via e-mail hej@mambeno.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mambeno på hej@mambeno.dk eller på telefon 71 96 97 37. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes hus – naevneneshus.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Generelle oplysninger

Mambeno
Bomose Allé 3
3200 Helsinge

Mambeno er et brand ejet af GoLittle ApS
CVR: 37945579

E-mail adresse: hej@mambeno.dk
Telefonnummer: 71 96 97 37
Etableringsår: 2014

MAMBENO COOKIEPOLITIK

Mambeno respekterer brugernes privatliv og er forpligtede til at beskytte alle former for personlige oplysninger, som brugerne har sendt til vores hjemmeside.

Ved at skaffe sig adgang til, browse på og/eller bruge vores hjemmeside, anerkender du at du har læst, forstået og er enig i at være omfattet af denne cokiepolitiks vilkår og betingelser og indvilliger derfor i at bruge cookies i henhold til disse vilkår.

I almindelighed kan vores brugere besøge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem de er, og uden at afsløre nogen former for personlige oplysninger. Vores hjemmeside bruger cookies for at sikre den bedste brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler, der er placeret i brugerens indretning til at spore brugsspor og registrere præferencer. Vores cookies indeholder ikke oplysninger, som kan identificere personer.

Cookies kan enten være ”persistent”-cookies eller ”session”-cookies: En persistent-cookie opbevares af en webbrowser og gælder, indtil dens indstillede udløbsdato, hvis den ikke slettes af brugeren før udløbsdatoen. En session-cookie udløber derimod ved afslutningen af en brugerkonsultation, når webbrowseren lukkes. Vi bruger både session- og persistent-cookies på vores hjemmeside.

Vi bruger også Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Vores udbyder af analysetjenester genererer statistisk og andre oplysninger om hjemmesidebrug ved hjælp af cookies. De cookies til webanalyse og målretning af markedsføring, som vi bruger på vores hjemmeside, har følgende navne: _ga, _gat, _fbp, _gid,  _dc_gtm, _sbj og mc_landing_site.

De oplysninger, der frembringes i relation til vores hjemmeside, bruges til at skabe rapporter om brugen af vores hjemmeside.

Vores udbyder af analysetjenester’s persondatapolitik er tilgængelig på: https://www.google.com/policies/privacy/

Brugere kan administrere og/eller slette cookies – for flere oplysninger, se venligst aboutcookies.org. At blokere eller slette alle cookies har en negativ indflydelse på mange hjemmesiders stabilitet. Hvis brugere vælger at blokere vores cookies, er de ikke i stand til at bruge alle hjemmesidens egenskaber.

Politikken kan fra tid til anden blive opdateret, f.eks. på grund af modificeringer af relevant lovgivning eller ændringer i vores virksomhedsstruktur. Vi tilskynder alle vores brugere til med jævne mellemrum at genlæse denne side for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.