Vilkår og betingelser for Mambenos app

Mambeno er et brand ejet af GoLittle ApS, CVR nr. 37945579 (”GoLittle”). Når du anvender services leveret under brandet Mambeno, er det GoLittle, som er din aftalepart. Disse vilkår og betingelser dækker kun brandet Mambeno og ikke andre af GoLittles services. For forståelsens skyld anvendes ”Mambeno” nedenfor, selvom den juridiske enhed er GoLittle.

Hos Mambeno er du den vigtigste. Vi arbejder benhårdt hver eneste dag for, at du og vores andre kunder er glade og tilfredse. Og vi vil ikke bare levere Danmarks bedste madplaner til børnefamilier, vi vil også gøre det ordentligt. Derfor overholder vi naturligvis alle landets love og regler – og mere til.

Mambeno er godkendt af E-handelsfonden og certificeret med e-mærket, der sikre dig som kunde den optimale beskyttelse.

Du kan se vores certifikat her.

Du kan læse mere om e-mærket og din ekstra beskyttelse som forbruger her.

Nedenfor kan du læse om vores vilkår og betingelser. De gælder generelt for brug af vores mobilapplikationen, der kan downloades via Apple’s appstore og Google Play (”Mambeno Brugerfladen”), medmindre det er specifikt anført, at dele heraf kun gælder vores hjemmeside eller vores mobilapplikation

Aldersbegrænsning

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Mambeno Brugerfladen, så er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. Såfremt en abonnementsaftale viser sig at være indgået af en person under 18 år, kan denne let annulleres, hvis du kontakter kundeservice.

Betingelser for Mambenos abonnementer med løbende betaling

Abonnementer hos Mambeno er løbende abonnementer, som fortsætter indtil de opsiges. Der betales forud for den aftalte periode, og ved udløb af perioden opkræves betaling for den kommende periode. Opsigelse af abonnementer kan ske uden varsel.

Når du tegner et abonnement igennem Mambenos mobilapplikation, modtager du en bekræftelse på oprettelsen herigennem.

Levering af madplaner

Hvis du tegner et abonnement i Mambenos mobilapplikation leveres alle madplaner, opskrifter m.m. igennem appen. Madplanen udkommer to uger i forvejen.

Madplanerne fra Mambeno indeholder opskrifter til aftensmad mandag – fredag samt indhold i madpakkebyggeren.

Dog vil madpakkebyggeren ikke være aktiv i skolernes ferier, på helligdage og øvrige landsdækkende skolefridage.

Betaling af madplansabonnement

Du tegner et abonnement på Mambeno.

Betalingen for dit abonnement trækkes, når ordren godkendes og gennemføres første gang.

Abonnementet fornyes automatisk, medmindre autofornyelse er slået fra, mindst 24 timer inden udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

Du kan gå til dine App Store-kontoindstillinger for at administrere dit abonnement og slå automatisk fornyelse fra. Betaling vil blive opkrævet på din App Store-konto eller Google Play-konto når købet er bekræftet.

Din konto vil blive opkrævet for fornyelse inden for 24 timer inden udgangen af den aktuelle betalingsperiode. Gavekort eller rabatkoder kan ikke benyttes ved AppStore- og Google Play-betaling.

Bindingsperiode og opsigelse

Du kan opsige dit abonnement senest dagen før næste betalingsdag for at undgå at betale for endnu en måned, kvartal eller år – alt efter hvilket abonnement du har oprettet.

Har du tegnet et abonnement igennem Mambenos mobilapplikation, opsiges det på følgende måde på din telefon:

  1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du skal muligvis logge ind eller bruge Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på det abonnement, du vil administrere.

Procedure for opdatering af kortoplysninger

Det er heldigvis nemt at opdatere kortoplysninger!

Har du tegnet dit abonnement i vores mobilapplikation skal du gøre følgende, hvis du har fået nyt betalingskort.

  1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Tryk på Betalingsoplysninger.
  4. Indtast dine nye betalingsoplysninger. Hvis du vil fjerne din betalingsmetode, skal du vælge Ingen. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du hverken får vist muligheden Ingen eller ikke kan vælge den.
  5. Sørg for, at navn og faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Tryk derefter på OK.

Når du har ændret betalingsmetoden til et kreditkort, foretager AppStore og Google Play Store en midlertidig reservation på kortet for at kontrollere de opdaterede kontooplysninger.

Såfremt du oplever problemer eller har yderligere spørgsmål, må du endelig kontakte os og vi skal forsøge at hjælpe dig med det samme. Skriv til os på hej@mambeno.dk.

Hvis du fortryder dit køb af madplansabonnement (fortrydelsesret)

I Danmark har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet. Vil du fortryde dit køb af abonnement indenfor de første 14 dage, skal du blot kontakte Apple eller Google, alt efter hvor, du har oprettet dit abonnement, og anmode om tilbagebetaling.

Tryk her for at kontakte Apple: https://getsupport.apple.com

Tryk her for at kontakte Google: https://getsupport.apple.com

Du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement gennem Apples App Store og Google PLAY, og dine fremtidige betalinger bliver annulleret,

Køb med REMA 1000
Som medlem hos Mambeno kan du helt selv vælge, om du vil købe ind til ugens madplan i supermarkedet eller overføre din indkøbliste til REMA 1000 og få varerne leveret til døren.

Når du vælger levering med REMA 1000, overfører vi din indkøbsliste fra Mambeno til REMA 1000. Derfra skal du logge ind/oprette dig som kunde og betale for dine varer hos REMA 1000 for at få dem leveret til døren.

Når du har overført din indkøbsliste til REMA 1000, handler du med REMA 1000 og ikke Mambeno.

Afsluttende bestemmelser

Mambeno har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer, der har en negativ effekt dig, vil dog ikke gælde, medmindre du specifikt accepterer de nye ændringer.

Dansk ret finder anvendelse for disse vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik. Enhver tvist, der udspringer af, eller er i forbindelse hermed, skal afgøres ved Københavns Byret, Danmark, i første instans.

Skulle et vilkår være eller blive ugyldig eller ulovlig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende vilkår.

MAMBENO PERSONDATAPOLITIK

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)? 

Mambeno indsamling og behandling af personoplyninger er omfattet af forordning om databeskyttelse (forordning (EU) 2016/679), der er en direkte bindende retsakt. Forordningen giver nogle nye rettigheder til enkeltpersoner og styrker nogle af de rettigheder, der allerede findes i direktiv 95/46/EF. Direktiv 95/46/EF ophæves med virkning fra 25. maj 2018. Vores politik er gjort forenelig med forordning (EU) 2016/679 og er derfor også forenelig med direktiv 95/46/EF samt nationale gennemførelser heraf, indtil de forældes den 25. maj 2018

For at du kan indgå aftale med os på Mambeno Brugerfladen, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Mambeno og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via Mambeno Brugerfladen sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige hos Mambeno er Marlene Landsfeldt.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi krypterer kundeoplysninger, når de transmitteres, med undtagelse af de e-mails, som sendes til kunderne med deres egne kundeoplysninger.

Betalingstransaktioner er ALTID krypterede, ligesom Mambeno IKKE opbevarer dine kreditkortoplysninger.

Kreditkortinformationerne opbevares ikke af Mambeno men af Bambora/ePay, QuickPay, Apple, Google eller MobilePay alt efter hvilken betalingsmetode, der vælges.

Personoplysninger bliver ikke delt med nogen tredjepart, undtagen under omstændigheder hvor en sådan deling er nødvendig for at levere vores tjenester. Det kunne fx være en teknologivirksomhed, der behandler eller leverer systemer og teknologi, der forbedrer vores produkter og tjenester, administrerer kampagner, konkurrencer og lodtrækninger, udfører research- og analysearbejde, og personaliserer oplevelsen i Mambenos applikationer.

Vi vil dele nødvendige oplysninger i sådanne sager. Serviceudbydere får kun tilladelse til at få de personoplysninger, de skal bruge for at kunne levere tjenesten. Hvis brugere ikke ønsker, at vi skal dele personoplysninger med disse virksomheder, skal der rettes henvendelse til hej@mambeno.dk.

Vi kan dele personoplysninger inden for GoLittle-universet. Ved GoLittle-universet forstås GoLittle ApS, vores tilknyttede virksomheder, datterselskaber og brands. F.eks. vores guideapplikation og -univers, GoLittle.

Medlemmer af GoLittle-universet, som modtager sådanne oplysninger fra os, må ikke bruge eller dele oplysningerne ud over som anført i denne Persondatapolitik.

Herudover kan vi udveksle oplysninger med udbydere af sociale medier. Det kan være på Facebook og Instagram, hvor du kommenterer, liker eller på anden måde interagerer med vores indhold og sider.

Vi kan også dele dine almindelige personoplysninger med udbydere af sociale medier til markedsføringsmæssige formål (retargeting), herunder f.eks. i forbindelse med Facebooks Custom Audiences.

Vi offentliggør ikke personoplysninger til tredjeparter, så de kan markedsføre deres produkter eller tjenester til vores kunder, medmindre der tydeligt gøres opmærksom herpå, og der aktivt gives samtykke til dette.

Hvis brugere ikke ønsker, at vi skal dele personoplysninger med disse virksomheder, skriv venligst til hej@mambeno.dk.

I visse situationer Mambeno blive bedt om at offentliggøre personoplysninger som svar på retshåndhævelseskrav fra tilsynsmyndigheder for at opfylde kravene i forordning (EU) 2016/679. Vi kan også offentliggøre personoplysninger, hvis loven tilsiger det, f.eks. i forbindelse med imødekommelse af en vidneindkaldelse eller andre retslige skridt, når vi i god tro mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte kunders eller andres sikkerhed, i forbindelse med efterforskning af bedrageri eller som svar på en regeringsforespørgsel.

Mambeno har efter samtykke ret til at sende dig marketing-emails. Den særlige form for samtykke skal gives utvungent, specifikt og utvetydigt. Disse krav er opfyldt, når du har tilvalgt at modtage marketing-emails (aktivt tilvalgt).

Du har altid ret til at modsætte dig, gratis og efter anmodning, behandlingen af personoplysninger, der relaterer sig til dig vedrørende direkte markedsføringsaktiviteter uden at skulle komme med særlige grunde. Du kan gøre dette ved at benytte sig af ”Afmeld”-linket, som kan findes i alle e-mails sendt af os, eller ved at kontakte os på hej@mambeno.dk. Når en kunde har gjort indsigelse, vil denne kundes personoplysninger ikke mere blive brugt til direkte markedsføring.

Markedsførings-emails indeholder oplysninger, som vi tror kan have din interesse, såsom sidste nye oplysninger om vores produkter og tjenester.

Som registreret hos Mambeno har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mambeno via e-mail hej@mambeno.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mambeno på hej@mambeno.dk eller på telefon 71 96 97 37. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet – www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Generelle oplysninger

Mambeno
Bomose Allé 3
3200 Helsinge

Mambeno er et brand ejet af GoLittle ApS
CVR: 37945579

E-mail adresse: hej@mambeno.dk
Telefonnummer: 71 96 97 37
Etableringsår: 2014

MAMBENO COOKIEPOLITIK

Mambeno respekterer brugernes privatliv og er forpligtede til at beskytte alle former for personlige oplysninger, som brugerne har sendt til vores hjemmeside.

Ved at skaffe sig adgang til, browse på og/eller bruge vores hjemmeside, anerkender du at du har læst, forstået og er enig i at være omfattet af denne cokiepolitiks vilkår og betingelser og indvilliger derfor i at bruge cookies i henhold til disse vilkår.

I almindelighed kan vores brugere besøge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem de er, og uden at afsløre nogen former for personlige oplysninger. Vores hjemmeside bruger cookies for at sikre den bedste brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler, der er placeret i brugerens indretning til at spore brugsspor og registrere præferencer. Vores cookies indeholder ikke oplysninger, som kan identificere personer.

Cookies kan enten være ”persistent”-cookies eller ”session”-cookies: En persistent-cookie opbevares af en webbrowser og gælder, indtil dens indstillede udløbsdato, hvis den ikke slettes af brugeren før udløbsdatoen. En session-cookie udløber derimod ved afslutningen af en brugerkonsultation, når webbrowseren lukkes. Vi bruger både session- og persistent-cookies på vores hjemmeside.

Vi bruger også Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside. Vores udbyder af analysetjenester genererer statistisk og andre oplysninger om hjemmesidebrug ved hjælp af cookies. De cookies til webanalyse, som vi bruger på vores hjemmeside, har følgende navne: _ga, _gat.

De oplysninger, der frembringes i relation til vores hjemmeside, bruges til at skabe rapporter om brugen af vores hjemmeside.

Vores udbyder af analysetjenester’s persondatapolitik er tilgængelig på: https://www.google.com/policies/privacy/

Brugere kan administrere og/eller slette cookies – for flere oplysninger, se venligst aboutcookies.org. At blokere eller slette alle cookies har en negativ indflydelse på mange hjemmesiders stabilitet. Hvis brugere vælger at blokere vores cookies, er de ikke i stand til at bruge alle hjemmesidens egenskaber.

Politikken kan fra tid til anden blive opdateret, f.eks. på grund af modificeringer af relevant lovgivning eller ændringer i vores virksomhedsstruktur. Vi tilskynder alle vores brugere til med jævne mellemrum at genlæse denne side for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.