Jesper Buchs berømte pølsegryde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramchorizo eller bacon
  • 5 stkgrillpølser
  • 1 spsktørret oregano
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlkogevand
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkgul peberfrugt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Jesper Buchs berømte pølsegryde

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Du kender måske Jesper Buch fra Løvens Hule og som manden bag Just Eat. Men Jesper er også en glimrende kok! Vi har allernådigst fået lov at reproducere hans berømte pølsegryde, der måske ikke vinder Nøglehulsprisen, men smager fuldkommen fantastisk. Dine unger vil elske den, det gør vores!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramchorizo eller bacon
  • 5 stkgrillpølser
  • 1 spsktørret oregano
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlkogevand
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkgul peberfrugt

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Husk at gemme kogevandet.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skær chorizo eller bacon i fine tern og grillpølserne i mundrette bidder.

3. Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie eller smør i en dyb pande eller gryde. Tilsæt chorizo eller bacon og steg videre i et par minutter. Tilsæt grillpølser, oregano, tomatpuré og kogevand og steg derudaf, til det hele er gennemvarmt. Tilsæt til sidst pasta og fløde og bland det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og evt. et ekstra skvæt fløde eller to.

4. Skræl gulerødderne og vask peberfrugten og befri den for kerner. Skær begge dele i stave som gnavergrønt og server til den fantastiske pølsegryde. Så må der guffes - og ja, du kommer til at tage to gange!

5. Velbekomme :o)

Tip

Hvis det står til Jesper, skifter du madlavningsfløden ud med den fuldfede piskefløde og bruger lidt mere, end vi har skrevet i opskriften. Ligesom Jesper mener, at den originale udgave kræver bacon. Du bestemmer selv og vi lover ikke at sladre, hvad end du vælger ;o)

Vil du i øvrigt høre podcastepisoden, hvor Jesper Buch bliver præsenteret for Mambeno og serverer pølsegryde, så hent Morten Resens Startup Podcast i iTunes og lyt til episode 12 + 13. God fornøjelse :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre