TANKEN BAG MAMBENO

Mambeno er Danmarks første og største madplansservice til børnefamilier – med både aftensmad og madpakker.

Mambeno er stiftet af Marlene Landsfeldt, der er mor til to. Som kampagneleder i en af Danmarks største medievirksomheder var hverdagen travl, og de daglige hovedbrud ved køledisken lidt for mange.

Derfor endte familien – som så mange andre familier – med den samme håndfuld retter på middagsbordet, og når maden var spist, startede spekulationerne over, hvad der skulle i ungernes madpakker.

De opskrifter og madplaner der allerede eksisterede, var hverken særligt børnevenlige eller realistiske at følge i en travl hverdag med fuldtidsjobs, fritidsaktiviteter og legeaftaler. Og madpakkerne var der i øvrigt ingen, der havde tænkt på.

Drømmen var en service, hvor man hver uge fik en fiks og færdig madplan med familievenlige, lækre og nemme retter, der var lige til at gå til. En madplan hvor ingredienserne blev brugt løbende henover ugen, og hvor alt kunne købes i et almindeligt supermarked – og hvor der også var opskrifter på lækre madpakker. Og hvis man så samtidig kunne nøjes med at handle ind en gang om ugen og i øvrigt var sikker på, at ens unger fik både fisk og grøntsager – og også lidt lækkert engang i mellem, ville livet være en lille smule nemmere.

Nu er drømmen blevet til virkelighed!

Marlene sagde sit job op og stiftede Mambeno i håbet om at gøre livet lidt lettere for travle børnefamilier. Vi håber, du og din familie bliver glade for os. Og vi vil blive glade, hvis du vil dele dine tanker, idéer, ris og ros med os. For du og din familie er de vigtigste for os.

Først når I er glade (og mætte), er vi glade.

Velbekomme!

Marlene Landsfeldt

Marlene Landsfeldt
Stifter af Mambeno