Prøv for 0,- i 30 dage – uden binding

Madplan fra Mambeno: Få en nemmere hverdag!

PRØV 30 DAGE FOR 0,-
Prøv helt gratis i 30 dage

Madplan fra Mambeno: Få en nemmere hverdag

Prøv i 30 dage for 0,-
84 % af vores medlemmer

sparer tid på madlavning og indkøb med Mambenos madplan

87 % af vores medlemmer

spiser mere varieret, efter de er begyndt at bruge Mambenos madplan

63 % vores medlemmer

sparer penge på indkøbene med Mambenos madplan

84 % af vores medlemmer

sparer tid på madlavning og indkøb med Mambenos madplan

Det får du

Med Mambeno

PRØV 30 DAGE FOR 0,-
Prøv gratis i 30 dage

Fordelene med Mambeno

Prøv i 30 dage for 0,-

Lækre madkasser

Mambeno i ord

Missionen med Mambeno er at give børnefamilier en nemmere hverdag – og vi er allerede godt i gang.

Prøv vores populære madplan

Hver eneste uge bliver vores populære madplan med nemme og hurtige opskrifter brugt af tusindvis af børnefamilier.

Og det forstår vi godt, for den er super smart! Som medlem får du hver uge en fiks og færdig madplan med en smart indkøbliste og et væld af praktiske medlemsfunktioner.

Du kan f.eks. justere personantallet på alle de børnevenlige opskrifter i madplanerne, hvis I en dag bliver flere eller færre til aftensmad. Du kan også tilføje personlige noter til alle opskrifterne – hvis der er noget særligt, du vil huske til den enkelte opskrift.

Derudover kan du også tilføje personlige noter til alle dagene i ugens madplan. Hvis I f.eks. spiser hos mormor om mandagen, far kommer sent hjem tirsdag, eller datteren er til gymnastik onsdag. Så kan hele familien følge med i, hvad der sker i løbet af ugen, og hvad er skal spises til aftensmad.

Masser af lækre opskrifter

I madplanerne indgår opskrifter, der er særligt udviklet med fokus på børn og børnefamilier, så familien får masser af klassikere og nye smage.

Vi elsker børnevenlige opskrifter med fisk, opskrifter med grøntsager og lækre opskrifter med fuldkorn. Der er ofte opskrifter på børnevenlige vegetarretter i madplanen, ligesom du også tit finder opskrifter til to dage og opskrifter på klassikere som boller i karry, lasagne, spaghetti m.m. – også i nye forklædninger og med masser af camouflerede grøntsager.

Få leveret råvarerne til madplanerne til døren

Med Mambenos populære madplan kan du helt selv vælge, om du vil købe alt ind i supermarkedet, eller bestille alle råvarerne til levering til døren med Coop.dk MAD – sammen med alt det andet, du skal bruge til ugens husholdning.

Danmarks største samling af madpakkeopskrifter

Mambenos madplan er også Danmarks eneste madplan med både aftensmad og madpakker. Og vi har – helt uden at prale – Danmarks største samling af opskrifter og inspiration til lækre og nemme madpakker. Se vores flere end 500 opskrifter på madpakker lige her.

App til madplan og opskrifter

Mambeno kan selvfølgelig bruges på mobilen, og har du en iPhone, kan du hente vores populære app med madplaner og opskrifter i App Store eller Google Play.

Køb din madkasse hos Mambeno

I vores webshop kan du købe masser af de produkter, der gør hverdagen lidt nemmere og lidt smartere! Vi har f.eks. et kæmpe udvalg af de super lækre madkasser fra Monbento. Vi har både madkasser med flere rum, madkasser med plads til køleelementer, madkasser til 10ermad og madkasser til store og mindre børn.

Vi har også et stort udvalg af drikkedunke, forklæder til børn, børneknive fra Kiddikutter, bambusservice fra EKOBO – Biobu og YUUNA.

* Prisen er beregnet ud fra aftensmad til to voksne og to børn man-fre ved billigste indkøbsmulighed i et lavprissupermarked. Prisen forudsætter enkelte basisvarer som mel, sukker, smør etc. Dog kan ugen omkring jul, nytår og påske være dyrere pga. særlige råvarer som f.eks. and og lam.

Hver uge kan du på mambeno.dk/madplaner se prisudregningen og indkøbslisten fra et lavprissupermarked på den aktuelle madplan.