Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Har du svært ved at få fisk i ungerne? Så prøv denne lækre og nemme pastaret med tun og masser af grøntsager. Den smager super godt og er mega nem at lave. Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen fraråder tunfisk til små børn under tre år. Læs mere her. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 2 stkløg
- 3 fedhvidløg
- 2 stkrød peberfrugt
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spskspidskommen
- 2 dåsetun i olie
- 150 gramfrosne ærter
- 70 gramtomatpuré
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugterne i tern. Varm en god sjat olivenolie op i en pande og svits løgene i 4-5 min.3
Tilsæt hvidløg og peberfrugt og lad det stege videre i 5 min. Tilsæt paprika, oregano og stødt spidskommen og rør godt.4
Dræn tunen for olien. Vend tun og tomatpure op i retten og steg videre under omrøring.5
Vend pasta og sovsen sammen og smag til med salt og peber. Server retten i dybe skåle. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og smage sovsen til.
Ekstra smag: Pres lidt citronsaft udover retten ved servering.