Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Der er virkelig god smag i de her kyllingefileter! Vendt i hvidløg og citron og serveret med en lækker couscous-salat og myntedressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 450 gramkyllingefilet
- 1 fedhvidløg
- 1 stkøkologisk citron
- 1 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 10 stkcherrytomater
- 45 gramsoltørrede tomater
- 50 gramkalamataoliven uden sten
- 0.5 pottefrisk mynte
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken.2
Halver kyllingefileterne og vend dem i en god sjat olivenolie, presset hvidløg og skyllet revet citronskal. Varm en pande op og steg kyllingefileterne til de er sprøde, gyldne og gennemstegte.3
Skær halvdelen af den skyllede agurk og rødløg i små tern, skær skyllede cherrytomater i kvarte, hak de soltørrede tomater fint, skær oliven i halve og vend det hele sammen med couscous, saften fra citronen og lidt olivenolie.4
Hak mynten fint, riv den anden halvdel af agurken på den grove side af et rivejern og vend sammen med creme fraiche, salt og peber.5
Server de smagfulde kyllingefileter med couscous-salat og den lækre myntedressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære den ene halvdel af agurken i mindre stykker og rive den anden halvdel på et rivejern. Husk at holde øje med fingrene!