Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Nem og lækker fuldkornspizza med kyllingepølser, løg og peberfrugt. Og selvfølgelig masser af ost på toppen. Serveret med en hurtig salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampizzadej
- 200 gramkyllingepølser
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 140 gramrevet ost
- 75 gramsalatmix
- 45 gramsoltørrede tomater
- 50 gramkalamataoliven uden sten
- 1 spskeddike
- 0.5 spsktørret oregano
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær kyllingepølserne, skyllet peberfrugt og løg i passende størrelser.3
Fordel tomatsaucen på pizzabunden og top herefter med kyllingepølser, peberfrugt, løg og revet ost.4
Bag pizzaen midt i ovnen i 10-15 min.5
Skyl salaten, hak de soltørrede tomater fint og vend sammen med oliven, eddike og en sjat olivenolie.6
Pynt den færdige pizza med tørret oregano og server med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skær kyllingepølserne i mindre stykker og toppe pizzaen med fyld.