Broccolipandekager - perfekt som eftermiddagssnack

Ingredienser

( 10 stk. )

  • 1 stkbroccoli
  • 2 stkæg
  • 50 gramrevet parmesan
  • 2 spskhvedemel
  • 0.25 spskhvidløgspulver
  • 1 tsksalt
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Broccolipandekager - perfekt som eftermiddagssnack

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Super simple broccolipandekager, der smager virkelig godt og er perfekte som en lækker eftermiddagssnack. Og det er endda de færreste børn, der opdager, at der er grøntsager i.. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkbroccoli
  • 2 stkæg
  • 50 gramrevet parmesan
  • 2 spskhvedemel
  • 0.25 spskhvidløgspulver
  • 1 tsksalt
  •  olivenolie
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Skyl broccolien, knæk den i store buketter og kog dem møre - det tager ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og overhæld med koldt vand.

2. Hak de kogte og bløde broccolier i fine stykker. Tilsæt æg, revet parmesan, hvedemel, hvidløgspulver, salt og peber.

3. Steg pandekagerne i smør ved middel varme på en stor sliplet-pande - der kan ca. være fire pandekager på en pande.

4. Server pandekagerne som tilbehør til aftensmaden eller som snack i madpakken. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skylle broccolien og knække den i mindre buketter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre