Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
På kun 15 minutter kan du lave denne lækre mongolian kylling, som vi serverer med lynstegt broccoli i wok med østersauce og nudler som tilbehør. Super nemt og mega lækkert. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornsnudler
- 1 stkbroccoli
- 450 gramkyllingefilet
- 3 spskhvedemel
- 300 gramedamamebønner
- 1.5 dløsterssauce
- 2 spsksesamolie
- 2 dlvand
- 0.25 spskstødt ingefær
- 0.25 spskhvidløgspulver
- 1 spskmajsstivelse
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Vend dem evt. med lidt olie for at undgå, at de klumper sammen.2
Vask broccolien og del den i små buketter.3
Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Vend dem med et par spiseskefulde mel i en skål eller pose og steg dem i olie i en wok eller dyb pande, til de er gennemstegte og har fået en gylden farve. Læg dem fra og dæk dem til på en tallerken.4
Tilsæt lidt mere olie på panden. Lynsteg broccoli og edamambønner i 2-3 minutter.5
Bland østerssauce, sesamolie, vand, stødt ingefær, hvidløgspulver og majsstivelse sammen i en skål og vend det sammen med kød og grønt og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.6
Server med nudler, kylling og de lynstegte grøntsager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dele broccolien i buketter. De kan også blande saucen sammen og smage til.