Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En virkelig nem og hurtig pastaret, som, hvis du er virkelig hurtig, kan laves på ca. 20 minutter. Lækker frisk pasta med masser af citron, rejer og friskrevet parmesan på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk fuldkornspasta
- 200 gramfrosne rejer
- 1 stksquash
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 0.5 dlolivenolie
- 1 stkøkologisk citron
- 50 gramhasselnødder
- 1 stkhjertesalat
- revet parmesan
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Kom rejerne i en sigte og overhæld dem med kogende vand. Skyl og riv squashen på den grove side af et rivejern og hak basilikum fint. Rør olivenolie sammen med saften fra citronen, salt og peber. Vend det hele sammen med pastaen.3
Rist hasselnødderne på en tør pande til de får lidt farve. Skyl hjertesalaten og skær den i mundrette stykker. Vend hjertesalat, ristede hasselnødder, lidt olivenolie, salt og peber sammen.4
Server lemonpastaen med rejer, toppet med masser af frisk revet parmesan og sprød salat på siden. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dufte og smage på citronen. De kan også hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Vend revet citronskal i pastaretten.