Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vegetarisk one pot pasta med squash, cherrytomater, peberfrugter og rødløg - og rørt op med cremet rød pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 10 stkcherrytomater
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stksquash
- 400 gramfuldkornspasta
- 2.5 dlcremefine 15%
- 6 dlvand
- 90 gramrød pesto
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- revet parmesan
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak rødløg og hvidløg fint. Skyl tomaterne og skær dem i halve.2
Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i tern. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.3
Kom grøntsagerne og alle de øvrige ingredienser i en stor gryde og bring det hele i kog. Husk at røre i gryden undervejs. Skru ned for varmen og lad retten simre på mellemvarme i ca. 15 min. til pastaerne er færdigtilberedt.4
Smag til med salt og peber og server retten i skåle toppet med parmesan. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skylle tomaterne og peberfrugten.
Ekstra smag: Vend friskhakket persille i retten inden servering.