Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med kylling, masser af grøntsager og cremet sovs med karry og paprika serveret med vilde ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 200 grambrune champignon
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 1 spskpaprika
- 1 spskkarry
- 1 dåsehakkede tomater
- 1.25 dlcremefine 15%
- 1 terninghønsebouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene som anvist på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.3
Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser.4
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry. Tilsæt kyllingefileterne, løg og hvidløg og steg det hele under omrøring i ca. 5 min.5
Tilsæt champignon og peberfrugt og lad retten stege videre i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.6
Server den lækre kylling i paprikasovs med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og lad dem skylle peberfrugten.
Mere smag: Top med friskhakket purløg.