Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker og nem pastaret med rejer. Her har vi lavet en cremet tomatsauce af cremefine, cherrytomater, rød peberfrugt og ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 10 stkcherrytomater
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 200 gramfrosne rejer
- 200 gramfrosne ærter
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.2
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits grøntsagerne. Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon og lad saucen simre i ca. 10 min.3
Kog pastaerne som anvist på pakken.4
Kom de frosne rejer og ærter op i saucen og lad det simre videre i ca. 5 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.5
Server den friske pasta med cremet tomatsauce og rejer i dybe skåle. Har du parmesan eller frisk persille, kan du fint toppe retten med det. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og peberfrugten.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.