Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Kartoffelsuppe er en klassiker. Har har vi serveret den med en skøn kombination af torskefilet og kalkunbacon på toppen - virkelig lækkert. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 2 stkløg
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 125 gramkalkunbacon
- 225 gramtorskefilet
- 50 gramflødeost naturel
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pil skrællen af løgene og skær dem i grove tern.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits kartoflerne og løgene. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.4
Skær bacon i tern og skær torskefileterne i mindre stykker. Læg bacon og torskefilet på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys torskefileterne med salt og peber og bag det hele i ovnen i ca. 15 min.5
Kom flødeosten i suppen og blend den med en stavblender. Smag til med salt og peber.6
Server suppen med sprød bacon og torskefilet og top med citronsaft. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.
Ekstra smag: Top med frisk purløg eller persille.