Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Tarteletter behøves ikke altid fyldes med høns i asparges. Her har vi fyldt dem med en kold hjemmerørt rejesalat med edamamebønner og radiser. Vi serverer tarteletterne med en fyldig salat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramedamamebønner
- 3 stkforårsløg
- 6 stkradiser
- 1 spskkapers
- 0.5 pottedild
- 170 gramrejer i lage
- 0.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskmayonnaise
- 0.5 stkøkologisk citron
- 8 stktarteletter
- 40 gramvalnødder
- 0.5 stkagurk
- 2 stksnackpeber
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 75 gramsalatmix
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Hæld kogende vand over edamamebønnerne så de tør op. Rens forsårsløgene og skær top og bund af. Skyl radiserne. Kom det hele i en minihakker sammen med kapers og skyllet dild og giv det en snurretur, så det bliver grofthakket.3
Bland det med drænede rejer, creme fraiche og mayonnaise og smag til med salt, peber og saften fra en citron.4
Lun tarteletterne som anvist på pakken, imens du gør salaten klar.5
Rist valnødderne på en tør pande til de har taget farve. Afkøl dem herefter på en tallerken. Skyl og skær agurk og snackpeber i skiver. Hak valnødderne groft og bland det hele med salatost, skyllet salat og valgfri dressing.6
Fyld tarteletterne med rejesalat og dild på toppen og server med salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære agurk og snackpeber i skiver.