Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Denne her ret emmer af sommer, grill og solskin! Vores sommerkebab er lavet med hakket svinekød rørt med lækre varme krydderier og serveret med sweet potato fritter, tomat, salat, rødløg, salatost og tzatziki. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramsweet potato fritter
- 400 gramhakket svinekød
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 stkagurk
- 1 fedhvidløg
- 200 gramgræsk yoghurt
- 2 stkhjertesalat
- 3 stktomater
- 1 stkrødløg
- 6 stksmå fuldkornstortillas
- 100 gramsalatost i tern
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bag sweet potato fritterne som anvist på posen.2
Rør kødet sammen med oregano, paprika, spidskommen, salt og peber. Form små aflange frikadeller og giv dem en tur på grillen eller på en pande med lidt olie, til de har fået en gylden overflade på begge sider.3
Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Vend agurk, presset hvidløg og græsk yoghurt sammen i en skål. Smag til med salt og peber.4
Skyl hjertesalaten og tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne i den ønskede størrelse.5
Lun tortillapandekagerne på grillen eller i ovnen.6
Stil alle ingredienserne på bordet så alle i familien selv kan sammensætte sin egen yndlings-sommerkebab. Server med tzatziki og sweet potato fritter. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Top med skyllet, friskhakket persille og chili.