Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker gryderet med varme krydderier, kikærter og kylling. Serveret med couscous og en simpel grov ananassalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskstødt kanel
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dåsekikærter
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 stkspidskål
- 0.5 stkfrisk ananas
- 285 gramløse majs
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Skær løget i små tern og hak hvidløg fint.3
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg, spidskommen, paprika, kanel og kylling.4
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, drænede kikærter og bouillon. Lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.5
Snit spidskålet fint og skær ananasen i mundrette stykker. Vend grøntsagerne sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.6
Server kyllingegryden med couscous, grov ananassalat og løse majs på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dufte til krydderierne og pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Chili.