Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker karry-ret med hakket kyllingekød og lavet sovsen med masser af skjulte grøntsager og kokosmælk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskkarry
- 450 grambroccoliblanding
- 4 dlkokosmælk
- 2 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- 400 gramhakket kyllingekød
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- soya
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, løg og hvidløg.3
Tilsæt broccoliblandingen, kokosmælk, vand og bouillon. Lad det simre i ca. 15 min. Blend herefter sovsen med en stavblender.4
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingekødet. Rør kødet og ærterne sammen med karrysovsen. Lad det simre i ca. 10 min. og smag til med soya.5
Server karrygryden med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Mere smag: Tilsæt ekstra karry og top med friske koriander.