Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker ret med masser af smag: Kylling i peanutsovs med søde kartofler, rød karrypasta, kokosmælk og blomkål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramsøde kartofler
- 350 gramkartofler
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 tskrød karrypasta
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 2 spskpeanutbutter
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 0.5 stkblomkål
- 100 grampeanuts
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl de søde kartofler og de almindelige kartofler og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 min. til de er møre.2
Hak løg og hvidløg fint. Varm en god sjat olivenolie op i en dyb pande eller gryde og svits rød karrypasta, løg og hvidløg.3
Skær kyllingen i mundrette stykker og tilsæt dem løgblandingen. Lad det hele stege godt under omrøring og tilsæt peanutbutter, kokosmælk og bouillon.4
Pluk små buketter af blomkålen og tilsæt dem retten. Lad det simre i ca. 10 min. under låg. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem i retten.5
Server retten i dybe tallerkener og top med peanuts efter smag. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Tilsæt ekstra rød karrypasta og top med forårsløg.