Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker fiskeret med paneret torsk der serveres med mexicanskinspireret kartoffelsalat og en hurtig hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramsmå kartofler
- 1 stksnackpeber
- 2 stktomater
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 2 stkavocado
- 1 dåsekidneybønner
- 285 gramløse majs
- 1 stklime
- 225 gramtorskefilet
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- rugmel
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne hvis det er nødvendigt og skær dem i mundrette størrelser. Kog dem i letsaltet vand til de er møre og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Skyl snackpeberen og tomaterne. Skær snackpeberen og de soltørrede tomater i tynde strimler og skær tomaterne og avocadoerne i små tern.3
Skyl kidneybønnerne og dræn majsene for væde. Vend det hele sammen med kartoflerne, saften fra en lime, olivenolie, salt og peber.4
Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det med salt og peber. Skær fisken i mindre stykker og vend dem i melet. Steg fiskestykkerne i olie på en varm pande til de har en gylden og sprød overflade på begge sider.5
Rør creme fraiche og presset hvidløg sammen og smag til med salt og peber.6
Server den panerede fisk med mexi-kartoffelsalat og hvidløgsdressing på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Tilsæt lidt spidskommen til paneringen eller vend lidt i kartoffelsalaten.