Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Vi har lavet en lidt anderledes men mega lækker udgave af den klassiske lasagne! Vi bruger friske lasagneplader og ruller dem sammen med pikantost og skinke og bager dem med pizzasauce, mornaysauce og revet ost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 285 gramøkologisk pizzasauce
- 0.5 dlvand
- 250 gramfriske lasagneplader
- 125 grampikantost
- 280 gramkogt skinke
- 3 dlmornaysauce
- 100 gramrevet ost
- 2 stksnackpeber
- 0.5 stkblomkål
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Hæld pizzasaucen i et ildfast fad. Hæld herefter vand i sauceglasset, skru låget på, ryst det godt og hæld vandet i fadet - så får du brugt al saucen.3
Smør et lag pikantost på hver lasagneplade og læg skinke oven på. Det passer med, at der ca. kan være 1,5 stykke skinke på hver lasagneplade. Rul lasagnepladen fast sammen som en roulade og læg dem ovenpå pizzasaucen. Overhæld med mornaysauce og top med ost. Bag retten i ovnen i ca. 20 minutter.4
Skyl snackpeberne og skær dem i stave til gnavergrønt. Skyl blomkålet og bræk det i buketter.5
Server lasagne-rouladerne med gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at brække blomkålen buketter og skære peberfrugt i stave.