Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
40 min
0 min
Pumpkin spice latte er ret hypet her i efteråret og stammer fra Amerika. Vi har lavet en pumpkin chai puré med hokkaidogræskar, nelliker, kanel, muskat, ingefær, kardemomme og så sukker. Det serveres i lunet mælk med flødeskum og måske et shot espresso. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramhokkaidogræskar
- 2 dlvand
- 1 spskstødt kanel
- 0.5 spskstødt ingefær
- 0.25 spskstødt nellike
- 0.25 spskrevet muskatnød
- 0.25 spskstødt kardemomme
- 150 gramrørsukker
Fremgangsmåde
1
Skræl hokkaidogræskarret og fjern kernerne. Skær det i mindre tern, hæld vand i en gryde og kog græskarternene møre under låg.2
Tilsæt kanel, stødt ingefær, nellike, muskatnød, kardemomme og rørsukker i gryden.3
Når græskarene er møre, blendes det hele sammen til det er fint pureret. Opbevar det i en lufttæt beholder i køleskabet.4
Brug pumpkin spice puré i varmet mælk, så smager det lidt som chai-latte. Du kan også blande det sammen med espresso, mælk og så husk flødeskum på toppen. Velkomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære græskar i tern.