Sprøde kartoffelsnacks med rasp og parmesanost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 stkbagekartofler
  • 75 gramrasp
  • 50 gramrevet parmesan
  • 0.5 tsksalt
  • 2 stkæg
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Sprøde kartoffelsnacks med rasp og parmesanost

I samarbejde med

2.0, Populær

De her kartoffelsnacks er perfekte til en mellemmadsnack, som kun bliver endnu mere lækker med lidt dyppelse. De er super simple, og man skal blot skære kartoflerne i tynde skiver, panere dem med rasp og revet parmesanost og stege dem på panden. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 stkbagekartofler
  • 75 gramrasp
  • 50 gramrevet parmesan
  • 0.5 tsksalt
  • 2 stkæg
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og skær dem i 0.5 cm. tykke skiver. Bland rasp, parmesanost, salt og lidt peber sammen på en flad tallerken. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen.

2. Vend kartoffelskiver i ægget og herefter i raspblandingen og steg dem på en pande med lidt olivenolie - til de er gennemstegte, sprøde og gyldne.

3. Server med hummus, pesto eller en anden dip. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne i skiver og vende dem i æg og rasp.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre