Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
20 min
De her kartoffelsnacks er perfekte til en mellemmadsnack, som kun bliver endnu mere lækker med lidt dyppelse. De er super simple, og man skal blot skære kartoflerne i tynde skiver, panere dem med rasp og revet parmesanost og stege dem på panden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkbagekartofler
- 75 gramrasp
- 50 gramrevet parmesan
- 0.5 tsksalt
- 2 stkæg
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og skær dem i 0.5 cm. tykke skiver. Bland rasp, parmesanost, salt og lidt peber sammen på en flad tallerken. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen.2
Vend kartoffelskiver i ægget og herefter i raspblandingen og steg dem på en pande med lidt olivenolie - til de er gennemstegte, sprøde og gyldne.3
Server med hummus, pesto eller en anden dip. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne i skiver og vende dem i æg og rasp.