Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Torskefilet paneret i all-bran smager virkelig godt og giver nogle lækre sprøde fiskestykker. Her serverer vi dem med rodfrugtfritter, en nem grøn salat og dilddressing på siden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 100 gramall-bran flakes
- 1 stkæg
- 225 gramtorskefilet
- 75 gramsalatmix
- 3 stktomater
- 2 stkavocado
- 1 stkrødløg
- 1 pottedild
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie.2
Kom all-bran i en pose og knus dem i mindre stykker. Bland all-bran sammen med salt og peber og hæld blandingen ud i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.3
Skær torskefileterne i mindre stykker og vend dem først i æg og herefter i knust all-bran, så det er godt fordelt på alle sider.4
Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg fiskestykkerne til de har en gylden farve på begge sider.5
Skyl salaten og tomaterne. Skær tomaterne og avocadoerne i mundrette stykker og hak løget fint. Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber.6
Skyl og hak dilden fint og bland med creme fraiche, salt og peber.7
Server sprøde torskestykker med rodfrugtfritter, grøn salat og dilddressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og skylle salaten.
Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.