Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi har lavet en lynhurtig ret med svinekoteletter stegt i karry sammen med grøntsager, oliven, æbler og hvidløgsdressing, som rulles i lune tortillawraps. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 340 gramkoteletter
- 0.5 spskkarry
- 0.5 stkagurk
- 2 stksnackpeber
- 2 stkæbler
- salat efter eget valg
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 1 fedhvidløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkfuldkornstortillas
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær koteletterne i tynde strimler og steg dem på en pande med olivenolie og karry. Smag til med salt og peber.2
Skyl og skær agurk, snackpeber og æbler i mundrette stykker.3
Skyl salaten og anret grøntsagerne og oliven i små skåle.4
Bland presset hvidløg med creme fraiche og smag til med salt og peber.5
Lun fuldkornstortillas på panden eller i ovnen.6
Fyld tortillawraps med svinekød, oliven, æbler, grøntsager og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære æbler og agurk.
Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i wraps.