Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I aften bliver det ekstra nemt med denne 15-minutters sandwich, som vi fylder med avocadocreme, spejlæg, stegt kylling og tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramkylling i tern
- 4 stkæg
- 2 stkavocado
- 0.5 stkcitron
- 1 spskmayonnaise
- 8 skivegroft sandwichbrød
- 3 stktomater
- 200 gramsnackgulerødder
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Steg kyllingeternene på en pande i lidt olivenolie. Slå æggene ud på en anden varm pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.3
Flæk avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en ske. Mos avocadoen sammen med lidt citronsaft i en skål. Tilsæt mayo og rør godt. Smag til med lidt salt og peber.4
Læg toastbrødene på en rist og bag dem i ovnen til de er sprøde eller giv dem en tur i brødristeren.5
Skyl og skær tomaterne i skiver.6
Stil det hele frem i små skåle, så alle kan lave deres yndlingssandwich og server med snackgulerødder. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at mose avocadoerne og skære tomaterne i skiver.