Max 15 min.: Svinekød og efterårsgrønt i peanutsauce. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramsvinekød i tern
  • 250 grambulgur
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 3 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 dlvand
  • 0.5 spskmajsstivelse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Svinekød og efterårsgrønt i peanutsauce. Hertil bulgur.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lynhurtig ret med svinekød i tern, færdig efterårsblanding, kokosmælk, peanutbutter og peanuts. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramsvinekød i tern
  • 250 grambulgur
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 3 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 dlvand
  • 0.5 spskmajsstivelse
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Svits svinekødet på en varm dyb pande med lidt olivenolie og kog bulguren efter anvisningen på pakken.

2. Tilsæt frossen efterårsblanding til kødet og lad det stege i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og lad retten simre i ca. 5 min.

3. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.

4. Server den dampende varme bulgur med svinekød og efterårsgrønt i peanutsauce og top med peanuts. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Tilsæt lidt limesaft og top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre