Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lynhurtig ret med svinekød i tern, færdig efterårsblanding, kokosmælk, peanutbutter og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramsvinekød i tern
- 250 grambulgur
- 500 gramfrossen efterårsblanding
- 3 spskpeanutbutter
- 4 dlkokosmælk
- 0.5 dlvand
- 0.5 spskmajsstivelse
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Svits svinekødet på en varm dyb pande med lidt olivenolie og kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Tilsæt frossen efterårsblanding til kødet og lad det stege i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og lad retten simre i ca. 5 min.3
Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.4
Server den dampende varme bulgur med svinekød og efterårsgrønt i peanutsauce og top med peanuts. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Tilsæt lidt limesaft og top med friske koriander.