Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det bliver ikke meget nemmere! I denne opskrift har vi brugt færdigpanerede kyllingeschnitzler og italiensk-inspireret grøntsagsblanding med krydderier fra REMA 1000. Hele herligheden serveres med dampende varme bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 300 grampanerede kyllingeschnitzler
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 1.5 dlvand
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tilbered bulguren som anvist på pakken.2
Steg kyllingeschnitzlerne på en pande med lidt olivenolie.3
Steg den frosne grøntsagsblanding i en gryde med olivenolie. Pas på det ikke sprutter, når det rammer den varme olie. Steg i et par minutter - til vandet er fordampet en anelse.4
Tilsæt pizzasauce og vand og lad det simre til bulgur og schnitzler er klar. Smag saucen til med salt og peber.5
Server kyllingeschnitzlerne med bulgur og den italienske grøntsagsblanding. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden og smage til. De kan selvfølgelig også hjælpe med at dække bord.