Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
I denne opskrift har vi brugt REMA 1000s indbagte vildlaks, som vi serverer med bulgursalat med granatæbler, avocado, agurk og salatost. Hertil serverer vi en hjemmerørt basilikumdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramindbagt vildlaks
- 200 grambulgur
- salat efter eget valg
- 0.5 stkagurk
- 1 stkavocado
- 1 stkgranatæble
- 0.5 stkøkologisk citron
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 0.5 pottefrisk basilikum
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 205 grader varmluft og bag den indbagte laks på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 35 minutter.2
Kog bulgur efter anvisningen på pakken og køl den af. Du kan evt. overhælde bulguren med koldt vand i en si.3
Skyl salaten og agurken og skær begge dele ud i mindre stykker. Flæk avocadoen og skær den i tern. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål (..pas på tøjet!).4
Bland det hele sammen med bulgur, citronsaft og olielage fra salatostene. Krydr med salt og peber og top med salatost.5
Bland creme fraiche med presset hvidløg og hakket basilikum og smag til med salt og peber.6
Servér den indbagte laks med bulgursalat og basilikumdressing Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære salat og agurk i mindre stykker. De kan også pille granatæbler ud af skallen.