Risret med grøntsager, østerssauce og torskeloins

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramvilde ris
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 250 gramrevne gulerødder
  • 150 grambønnespirer
  • 200 gramedamamebønner
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  •  olivenolie
  •  soya
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Risret med grøntsager, østerssauce og torskeloins

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En lækker risret med revne gulerødder, bønnespirer og edamamebønner, som vendes med østersauce og toppes med pandestegte torskeloins. Du kan også sagtens bruge alm. torskefilet. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramvilde ris
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 250 gramrevne gulerødder
  • 150 grambønnespirer
  • 200 gramedamamebønner
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 400 gramtorskeloins el. torskefilet
  •  olivenolie
  •  soya
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i tern eller i tynde både og hak hvidløget fint.

3. Varm en wok eller pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg, gulerødder, bønnespirer og edamamebønner. Tilsæt østerssauce og vand og lad grøntsagerne simre ved svag varme.

4. Skær torskeloins ud i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne et par minutter på begge sider.

5. Vend risene sammen med grøntsagerne og smag til med soya.

6. Server risretten med de pandestegte torskeloins. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ungerne kan også skære torsken i mindre stykker og smage retten til.

Ekstra smag: Top med friskpresser citronsaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre