Gratineret pasta med masser af grønt og mornaysauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 400 gramchampignon
  • 10 stkcherrytomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 100 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med masser af grønt og mornaysauce

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en nem cremet pastaret med champignoner, cherrytomater, spinat, mornaysauce og masser af revet ost på toppen. Simpelt, men godt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 400 gramchampignon
  • 10 stkcherrytomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 100 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl champignoner, cherrytomater og spinat. Skær champignoner og cherrytomater i kvarte.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne til de er gyldne. Tilsæt cherrytomater, spinat og mornaysauce. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaerne og fordel pasta og sovs i et ovnfast fad. Drys med revet ost på toppen.

5. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn drysse revet ost på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.