Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker mørbradgryde med svinemørbrad, paprika, snackpeber, champignoner og hakkede tomater. Vi har udeladt bacon og cocktailpølser og brugt cremefine i stedet for piskefløde. Men mørbradgryden smager stadig mega godt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stksnackpeber
- 1 stkløg
- 200 gramchampignon
- 1 stksvinemørbrad
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 1.5 dlcremefine 15%
- 1 terningsvinebouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl snackpeberen, pil skrællen af løget og skær begge dele i små tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte.3
Puds de mest genstridige sener af mørbraden og skær den i passende stykker.4
Varm en gryde med olivenolie og svits kødet. Tilsæt snackpeber, løg, champignoner og paprika og steg det i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.5
Server mørbradgryden med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Friskhakket persille.