Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super simpel pastaret med fuldkornspasta, laks, fløde, cherrytomater og spinat. Vi serverer pastaretten med dampet broccoli som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspastaskruer
- 225 gramlaksefileter
- 1 stkbroccoli
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 10 stkcherrytomater
- 2.5 dlcremefine 15%
- 70 gramspæde spinatblade
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber og bag laksestykkerne i ovnen i ca. 15 min.3
Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.4
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og cherrytomaterne. Tilsæt cremefine og skyllet spinat og lad saucen simre i ca. 5 min.5
Fjern skinnet fra den færdigtilberedte laks og fordel laksen i mindre stykker i saucen. Vend til sidst pastaen sammen med saucen og smag til med salt og peber.6
Server pastaen med laks i flødesauce og broccoli som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og spinaten. De kan også plukke laksen i mindre stykker.