Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en skøn ret med dansk færdigmarineret svinefilet med tomat og ramsløg. Bagt med kartofler og grøntsager i ovnen eller på grillen og serveret med salatost på toppen og paprikadressing på siden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 stksquash
- 20 stkcherrytomater
- 200 grambrune champignon
- 2 stkrødløg
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskketchup
- 0.5 spskpaprika
- 100 gramsalatost i tern 3%
- olivenolie
- tørret timian
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft - grøntsagerne skal ind som det første.2
Skyl kartoflerne, squashen og tomaterne, rens champignonerne og pil skrællen af løget. Skær kartoflerne i halve og squash, champignoner og løg i grove stykker. Vend kartofler og grøntsager sammen med en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Fordel det i et stor ildfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen.3
Brun svinefileten af i lidt olivenolie på en pande eller fyr op under grillen. Læg fileten ovenpå kartoflerne og grøntsagerne og lad det bage videre i ca. 20 min., til fileten er gennemstegt eller svagt rosa.4
Rør creme fraiche sammen med ketchup og paprika i en lille skål.5
Server den lækre filet med kartofler og grøntsager og fordel salatosten på toppen eller som tilbehør sammen med paprikadressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne, røre dressingen sammen og smage den til.